Тужилаштво тражи максималну казну

Кантонално тужилаштво Кантона Сарајево изнијело је завршне ријечи у случају Сањина Сефића, затраживши максималну казну затвора за два кривична дјела: изазивање опште опасности и неуказивање помоћи након саобраћајне несреће.

Босна и Херцеговина 30.08.2018 | 14:42
Тужилаштво тражи максималну казну
Поступајућа тужитељица је приликом изношења завршних ријечи напоменула су кроз изјаве свједока и вјештање доказали да је кривично дјело без сумње почињено и да га је извршио Сањин Сефић.

Осим што су затражили максималну казну за Сефића, затражили су најстрожије казне за све остале, без икаквих олакшавајућих околности. Све, имајући у виду, да оптужени није исказао ниједан вид кајања.

За њега је речено како је свјесно починио кривично дјело, као и да није доказано да је имао амнезију, већ да је свјесно организавао свој бијег. Током екстрадиције је уложио жалбу.

Напоменули су како су сви оптужени за помагање у бјекству повратници у кривичним дјелима и да су уживаоци наркотика. Затражили су најстрожије казне али нису прецизирали колике.

Подсјећамо, Сањин Сефић се сумњичи да је 10. октобра у сарајевској улици Змаја од Босне, возећи великом брзином аутомобилом усмртио Селму Агић и Едиту Малкоч,студентице Филозофског факултета у Сарајеву.

Извор: Клиx

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

зоран

30.08.2018 13:01

Тај неце одлезати ни дана, назалост, зиви били па видјели

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зиле

30.08.2018 14:59

колико год казна била мала је убиство а возацку треба одузети заувијек а некага савјест гризе акоје има.

Name

Рус

30.08.2018 16:16

Нема он савјести,не интересује то њега. Само да не робија то му је циљ. А сто неког нема о томе он не мисли, то је банда Сарајевска.