Звезди смањена казна: С публиком у ЛШ!

После историјског успеха у Љутице Богдана стигле нове лепе вести Најлепша вест јутра: Звезда са навијачима у Лиги шампиона! Преиначена првобитна казна.

Фудбал 30.08.2018 | 12:00
Звезди смањена казна: С публиком у ЛШ!
Црвена звезда има разлога да слави. Пре свих, њени навијачи, јер ће од првог меча у Лиги шампиона моћи да бодре свој тим.

Наиме, УЕФА је одлучила да преиначи првобитну казну Црвеној звезди и уместо две утакмице пред празним трибинама, црвено-беле санкционисала је једним мечом без публике, поред финансијске казне.

Жалба коју је правни тим Црвене звезде поднео у Ниону уродила је плодом.

Како је Звезда против Салцбурга у првом мечу плеј-офа за Лигу шампиона играла без публике, тако ће у првој утакмици као домаћин у елитном такмичењу имати подршку највернијих навијача.

Каква вест за навијаче Црвене звезде! УЕФА је одлучила да преиначи првобитну казну Црвеној звезди и уместо две утакмице пред празним трибинама, српски шампион је санкционисан једним мечом без публике, поред финансијске казне. То значи да ће први меч Лиге шампиона дочекати са публиком на трибинама стадиона Рајко Митић.

Жалба црвено-белих је уродила плодом, иако очекивања челника београдског клуба нису биле превише оптиистична. Ипак, правни тим српског шампиона је очигледно урадио одличан посао у Ниону.

Црвена звезда је казну одрадила у првој утакмици плеј-офа за улазак у Лигу шампиона против Салцбурга, тако ће у мечевима елитног такмичења имати огрмомну подршку са трибина.

Најтрофејнији српски клуб ће тако моћи да рачуна на максималан приход од продаје улазница, пошто ће се у понуди наћи пакети за сва три меча групне фазе елитног такмичења.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар