Zvezdi smanjena kazna: S publikom u LŠ!

Posle istorijskog uspeha u Ljutice Bogdana stigle nove lepe vesti Najlepša vest jutra: Zvezda sa navijačima u Ligi šampiona! Preinačena prvobitna kazna.

Fudbal 30.08.2018 | 12:00
Zvezdi smanjena kazna: S publikom u LŠ!
Crvena zvezda ima razloga da slavi. Pre svih, njeni navijači, jer će od prvog meča u Ligi šampiona moći da bodre svoj tim.

Naime, UEFA je odlučila da preinači prvobitnu kaznu Crvenoj zvezdi i umesto dve utakmice pred praznim tribinama, crveno-bele sankcionisala je jednim mečom bez publike, pored finansijske kazne.

Žalba koju je pravni tim Crvene zvezde podneo u Nionu urodila je plodom.

Kako je Zvezda protiv Salcburga u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona igrala bez publike, tako će u prvoj utakmici kao domaćin u elitnom takmičenju imati podršku najvernijih navijača.

Kakva vest za navijače Crvene zvezde! UEFA je odlučila da preinači prvobitnu kaznu Crvenoj zvezdi i umesto dve utakmice pred praznim tribinama, srpski šampion je sankcionisan jednim mečom bez publike, pored finansijske kazne. To znači da će prvi meč Lige šampiona dočekati sa publikom na tribinama stadiona Rajko Mitić.

Žalba crveno-belih je urodila plodom, iako očekivanja čelnika beogradskog kluba nisu bile previše optiistična. Ipak, pravni tim srpskog šampiona je očigledno uradio odličan posao u Nionu.

Crvena zvezda je kaznu odradila u prvoj utakmici plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona protiv Salcburga, tako će u mečevima elitnog takmičenja imati ogrmomnu podršku sa tribina.

Najtrofejniji srpski klub će tako moći da računa na maksimalan prihod od prodaje ulaznica, pošto će se u ponudi naći paketi za sva tri meča grupne faze elitnog takmičenja.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar