Драган Џајић нема дилему: Ово је Звезда!

Када нико не очекује, она се издигне. . .  „Срећан сам што можемо да играмо Лигу шампиона, ту је и финансијски моменат и знамо да ће нам свима сада бити лакше. Врло битан моменат“.

Фудбал 30.08.2018 | 12:45
Драган Џајић нема дилему: Ово је Звезда!
Дочекао је Драган Џајић да његова Црвена звезда заигра у групној фази Лиге шампиона! Легендарни фудбалер, потом и функционер најтрофејнијег српског клуба, човек који је Црвену звезду водио до највећих успеха у клупској историји, био је сведок магичне, звездане ноћи у Салцбургу и видео његов вољени клуб како покорава Аустрију на путу до елитног такмичења.

Један од оних који је обележио најблиставије моменте Црвене звезде није могао да сакрије задовољство због историјског успеха пулена Владана Милојевића у Моцартовом граду, због чега је све похвале упутио управо на рачун играча, стручног штаба, али и свих људи окупљених око Звездана Терзића.

"Овај рад је морао да донесе резултат. Сада морамо да будемо мало умеренији, без обзира на ово славље. Ово је велики успех, али и велики подстрек и сада знамо шта Звезда треба да ради да би играла елитно такмичење. Лепа ињекција за све што Звезду очекује у будућности", каже Џајић после утакмице.

Нема дилему трећа Звездина звезда да ће се током ноћи и наредних дана славити у Салцбургу, Београду и Србији, али...

"Ми морамо да наставимо овим путем и останемо смирени. Звезда је изабрала прави пут како би правила праве резултате".

Признао је Џајић - није веровао у Звездин пролаз после гола Мунаса Дабура у смирај првог полувремена.

"После првог полувремена сам мислио да заиста немамо никакве шансе. Признајем да нас је Салцбург притиснуо на прави начин, играли су изванредно. Чак је претило да ће нам дати више голова. Али, то је Црвена звезда... Онда када нико не очекује Звезда се издигне. Нешто слично је радила у претходним годинама. То је почела да ради сада и нека настави тако.

Сада је фокус јасан - припрема за групну фазу Лиге шампиона је императив.

"Срећан сам што можемо да играмо Лигу шампиона, ту је и финансијски моменат и знамо да ће нам свима сада бити лакше. Врло битан моменат. Ова фудбалска ињекција помоћи ће Црвеној звезди".

Његовој срећи због несвакидашњег успеха нема краја...Нада се и да ће их доживети још много у будућности.

"Не треба да се кунем колика је моја љубав према Црвеној звезди, она траје преко 56 година. Неће још толико сигурно, али нека траје још дуго".

Извор: моззартспорт

Фото: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар