Dragan Džajić nema dilemu: Ovo je Zvezda!

Kada niko ne očekuje, ona se izdigne. . .  „Srećan sam što možemo da igramo Ligu šampiona, tu je i finansijski momenat i znamo da će nam svima sada biti lakše. Vrlo bitan momenat“.

Fudbal 30.08.2018 | 12:45
Dragan Džajić nema dilemu: Ovo je Zvezda!
Dočekao je Dragan Džajić da njegova Crvena zvezda zaigra u grupnoj fazi Lige šampiona! Legendarni fudbaler, potom i funkcioner najtrofejnijeg srpskog kluba, čovek koji je Crvenu zvezdu vodio do najvećih uspeha u klupskoj istoriji, bio je svedok magične, zvezdane noći u Salcburgu i video njegov voljeni klub kako pokorava Austriju na putu do elitnog takmičenja.

Jedan od onih koji je obeležio najblistavije momente Crvene zvezde nije mogao da sakrije zadovoljstvo zbog istorijskog uspeha pulena Vladana Milojevića u Mocartovom gradu, zbog čega je sve pohvale uputio upravo na račun igrača, stručnog štaba, ali i svih ljudi okupljenih oko Zvezdana Terzića.

"Ovaj rad je morao da donese rezultat. Sada moramo da budemo malo umereniji, bez obzira na ovo slavlje. Ovo je veliki uspeh, ali i veliki podstrek i sada znamo šta Zvezda treba da radi da bi igrala elitno takmičenje. Lepa injekcija za sve što Zvezdu očekuje u budućnosti", kaže Džajić posle utakmice.

Nema dilemu treća Zvezdina zvezda da će se tokom noći i narednih dana slaviti u Salcburgu, Beogradu i Srbiji, ali...

"Mi moramo da nastavimo ovim putem i ostanemo smireni. Zvezda je izabrala pravi put kako bi pravila prave rezultate".

Priznao je Džajić - nije verovao u Zvezdin prolaz posle gola Munasa Dabura u smiraj prvog poluvremena.

"Posle prvog poluvremena sam mislio da zaista nemamo nikakve šanse. Priznajem da nas je Salcburg pritisnuo na pravi način, igrali su izvanredno. Čak je pretilo da će nam dati više golova. Ali, to je Crvena zvezda... Onda kada niko ne očekuje Zvezda se izdigne. Nešto slično je radila u prethodnim godinama. To je počela da radi sada i neka nastavi tako.

Sada je fokus jasan - priprema za grupnu fazu Lige šampiona je imperativ.

"Srećan sam što možemo da igramo Ligu šampiona, tu je i finansijski momenat i znamo da će nam svima sada biti lakše. Vrlo bitan momenat. Ova fudbalska injekcija pomoći će Crvenoj zvezdi".

Njegovoj sreći zbog nesvakidašnjeg uspeha nema kraja...Nada se i da će ih doživeti još mnogo u budućnosti.

"Ne treba da se kunem kolika je moja ljubav prema Crvenoj zvezdi, ona traje preko 56 godina. Neće još toliko sigurno, ali neka traje još dugo".

Izvor: mozzartsport

Foto: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar