Гунеш: Нећемо дозволити Партизану да нас изненади!

Тренер Бешикташа Шенол Гунеш уверен је да Партизан не може да изненади и елиминише његов тим у борби за Лигу Европе.  Гунеш уочи реванша: Играмо против тима богатог нападачким опцијама, под знаком питања Вида, Ленс и Зенгин! “Морамо да будемо опрезни”, додаје тренер Бешикташа.

Фудбал 30.08.2018 | 10:45
Гунеш: Нећемо дозволити Партизану да нас изненади!
Партизан гостује у Истанбулу у четвртак од 20 часова, након 1:1 у Београду прошле недеље.

"Партизан долази да нас изненади, али нећемо му то допустити у нашој кући. Победићемо противника и изборити место у Лиги Европе", рекао је Гунеш.

Гунеш додаје да Бешикташ има одличан резултат из Београда, али да не жели да размишља у том правцу.

"Први меч је био велики изазов, ако погледамо 1:1 имамо предност, али идемо по тријумф на нашем терену без размишљања шта је било".

Искусни тренер упозорио је своје играче да се не опуштају.

"Најмањи губитак концентрације може да нас доведе у ситуацију која се не надокнадјује. Зато ћемо тражити рани гол пред нашим навијачима".

Предност на страни Бешикташа. И због буџета и због домаћег терена и због гола у гостима. Али тренер истанбулских Црних орлова Шенол Гунеш опрезан је пред реванш са Партизаном на Босфору.

“Играмо против тима богатог нападачким опцијама. Мораћемо да контролишемо игру, држимо лопту у ногама и неризикујемо превише. Тражићемо простор иза њихових дефанзиваца”, рекао је искусни стратегy на конференцији за новинаре уоли меча.

Кад су Турци у питању – притисак се не помиње. Не кад се игра код куће.

“Јесте ово кључна утакмица, али играли смо их много таквих”.

О играчком кадру…

“Видећемо још каква је ситуација са Толгом Зенгином, Домагојем Видом и Џејменом Ленсом. Биће јасније вечерас и поступићемо у складу са тим”, остаје закопчан Гунеш.

Признаје да није задовољан одбраном свог тима на последње две утакмице. Против Партизана један примљен гол, па још три у лигашком сусрету са Анталијом.

“Нисмо били хладне главе”.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар