Guneš: Nećemo dozvoliti Partizanu da nas iznenadi!

Trener Bešiktaša Šenol Guneš uveren je da Partizan ne može da iznenadi i eliminiše njegov tim u borbi za Ligu Evrope.  Guneš uoči revanša: Igramo protiv tima bogatog napadačkim opcijama, pod znakom pitanja Vida, Lens i Zengin! “Moramo da budemo oprezni”, dodaje trener Bešiktaša.

Fudbal 30.08.2018 | 10:45
Guneš: Nećemo dozvoliti Partizanu da nas iznenadi!
Partizan gostuje u Istanbulu u četvrtak od 20 časova, nakon 1:1 u Beogradu prošle nedelje.

"Partizan dolazi da nas iznenadi, ali nećemo mu to dopustiti u našoj kući. Pobedićemo protivnika i izboriti mesto u Ligi Evrope", rekao je Guneš.

Guneš dodaje da Bešiktaš ima odličan rezultat iz Beograda, ali da ne želi da razmišlja u tom pravcu.

"Prvi meč je bio veliki izazov, ako pogledamo 1:1 imamo prednost, ali idemo po trijumf na našem terenu bez razmišljanja šta je bilo".

Iskusni trener upozorio je svoje igrače da se ne opuštaju.

"Najmanji gubitak koncentracije može da nas dovede u situaciju koja se ne nadoknadjuje. Zato ćemo tražiti rani gol pred našim navijačima".

Prednost na strani Bešiktaša. I zbog budžeta i zbog domaćeg terena i zbog gola u gostima. Ali trener istanbulskih Crnih orlova Šenol Guneš oprezan je pred revanš sa Partizanom na Bosforu.

“Igramo protiv tima bogatog napadačkim opcijama. Moraćemo da kontrolišemo igru, držimo loptu u nogama i nerizikujemo previše. Tražićemo prostor iza njihovih defanzivaca”, rekao je iskusni strategy na konferenciji za novinare uoli meča.

Kad su Turci u pitanju – pritisak se ne pominje. Ne kad se igra kod kuće.

“Jeste ovo ključna utakmica, ali igrali smo ih mnogo takvih”.

O igračkom kadru…

“Videćemo još kakva je situacija sa Tolgom Zenginom, Domagojem Vidom i Džejmenom Lensom. Biće jasnije večeras i postupićemo u skladu sa tim”, ostaje zakopčan Guneš.

Priznaje da nije zadovoljan odbranom svog tima na poslednje dve utakmice. Protiv Partizana jedan primljen gol, pa još tri u ligaškom susretu sa Antalijom.

“Nismo bili hladne glave”.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar