"Новак може с Рафом и Роџером... А, они с њим?!"

"Ђоковић је за мене јасно главни фаворит на УС Опену", рекао је Матс Виландер, коментатор Еуроспорта.

Тенис 30.08.2018 | 18:35
"Новак може с Рафом и Роџером... А, они с њим?!"
Матс Виландер, легендарни Гренд слем шампион и популарни коментатор Еуроспорта, познат је због свог бритког језика и коментара који поларизују навијаче.

Неки сматрају да је пристрасан, неки да је свесно провокативан, али му се не може одузети пажња коју изазивају његови коментари.

Ових дана Швеђанин је у Америци, где је у понедељак почео УС Опен, а уочи првог мечаНовака Ђоковића изнео је своје очекивање од турнира.

Виландер види управо српског тенисера као главног и највећег фаворита.

"Да бисмо имали победника који није он (Ђоковић), остали ће морати да играју најбољи тенис у животу да би освојили УС Опен", изјавио је некадашњи освајач Аустралијан опена, Ролан Гароса и УС Опена.

Швеђанин је објаснио зашто даје предност Новаку у односу на све, укључујући и Федерера и Надала.

"Понављам још једном, Ђоковић је победио Роџера Федерера када је био на најбољем нивоу игре. Победио је и Рафаела Надала када је Надал играо свој најбољи тенис. Супротно се никад није дешавало. Ни Надал, ни Федерер нису побеђивали Ђоковића када је он играо свој најбољи тенис", порука је Виландера.

"Можда он није најбољи тенисер свих времена, али је важно да схватимо шта да очекујемо сада кад се вратио. Он је, јасно, за мене главни фаворит".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар