Бесплатно на Србија - Бугарска у Бањалуци, али...

Дуел женских одбојкашких репрезентација Србије и Бугарске 7. септембра у Бањалуци гледаоци ће моћи да гледају бесплатно, али ће ипак морати да резервишу улазнице за спектакл у Спортској дворани "Борик".

Остали спортови 30.08.2018 | 16:45
Бесплатно на Србија - Бугарска у Бањалуци, али...
Пријатељска утакмица одбојкашица Србије и Бугарске биће одиграна 7. септембра у бањалучкој дворани "Борик", а из Одбојкашког савеза Републике Српске најављено је да ће улаз на овај меч бити бесплатан.

Ипак, сви који буду жељели да присуствују овом одбојкашком спектаклу, мораће да резервишу улазнице. Објављен је и начин требовања и подјеле истих:

1. Сви који желе да требују улазнице могу то учинити упућивањем поруке електронском поштом на адресуосрс1993@гмаил.цом, најкасније до 31. августа 2018. године, са исказаним бројем потребних улазница и основним подацима о особи која ће преузети улазнице.

2. Улазнице могу требовати одбојкашки клубови, основне и средње школе, спортски савези регистровани на нивоу Републике Српске, организације и установе и други правни субјекти.

3. Одбојкашки савез Републике Српске ће Организационом одбору презентовати исказане потребе, а Организациони одбор ће у случају требовања већег броја улазница од расположивог броја одлучити о броју улазница које ће бити подијељене према објективном критеријуму.

4. Одобрене улазнице биће могуће презети у Спортској дворани "Борик" 04, 05. и 06. септембра од 09.00 до 15.00 часова на билетарници (ВИП улаз), искључиво од стране особе која је назначена у захтјеву у електронској пошти достављеној на поменути емаил. Улазнице ће се преузимати у затвореној коверти.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар