Besplatno na Srbija - Bugarska u Banjaluci, ali...

Duel ženskih odbojkaških reprezentacija Srbije i Bugarske 7. septembra u Banjaluci gledaoci će moći da gledaju besplatno, ali će ipak morati da rezervišu ulaznice za spektakl u Sportskoj dvorani "Borik".

Ostali sportovi 30.08.2018 | 16:45
Besplatno na Srbija - Bugarska u Banjaluci, ali...
Prijateljska utakmica odbojkašica Srbije i Bugarske biće odigrana 7. septembra u banjalučkoj dvorani "Borik", a iz Odbojkaškog saveza Republike Srpske najavljeno je da će ulaz na ovaj meč biti besplatan.

Ipak, svi koji budu željeli da prisustvuju ovom odbojkaškom spektaklu, moraće da rezervišu ulaznice. Objavljen je i način trebovanja i podjele istih:

1. Svi koji žele da trebuju ulaznice mogu to učiniti upućivanjem poruke elektronskom poštom na [email protected], najkasnije do 31. avgusta 2018. godine, sa iskazanim brojem potrebnih ulaznica i osnovnim podacima o osobi koja će preuzeti ulaznice.

2. Ulaznice mogu trebovati odbojkaški klubovi, osnovne i srednje škole, sportski savezi registrovani na nivou Republike Srpske, organizacije i ustanove i drugi pravni subjekti.

3. Odbojkaški savez Republike Srpske će Organizacionom odboru prezentovati iskazane potrebe, a Organizacioni odbor će u slučaju trebovanja većeg broja ulaznica od raspoloživog broja odlučiti o broju ulaznica koje će biti podijeljene prema objektivnom kriterijumu.

4. Odobrene ulaznice biće moguće prezeti u Sportskoj dvorani "Borik" 04, 05. i 06. septembra od 09.00 do 15.00 časova na biletarnici (VIP ulaz), isključivo od strane osobe koja je naznačena u zahtjevu u elektronskoj pošti dostavljenoj na pomenuti email. Ulaznice će se preuzimati u zatvorenoj koverti.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar