Звезда "краћа" за 57.000 евра! Добро је прошла...

Црвена звезда овај пут добила само новчану казну. Узрок је флаша на терену, блокирана степеништа, недозвољени транспаренти. . .

Фудбал 28.08.2018 | 09:45
Звезда "краћа" за 57.000 евра! Добро је прошла...
Оног тренутка када Црвена звезда и Партизан ступе на евро сцену, "дисциплинци" УЕФА почињу да трљају руке, свесни да ће због разноразних прекршаја навијача "вечитих ривала" европска "кућа фудбала" опет зарадити "лак новац".

Готово да нема утакмице после које београдски великани нису суочени са новчаним казнама, а оне су све чешће и ригорозније, па два наша највећа стадиона неретко буду празна током утакмица у Европи.

Прошле године је такву казну против Видеотона и кијевског Динама одрадио Партизан, а ове одрађује Звезде, која је против Салцбурга играла пред празним трибинама, а мораће и наредни меч као домаћин. Питање је само да ли у Лиги шампиона или Лиги Европе...

Последња казна на адресу Звезде стигла је због испада на мечу са Спартаком из Трнаве. У љутице Богдана, ипак, могу да одахну, јер је из Ниона стигла само новчана казна. Наиме, српски првак је кажњен са 57.000 евра због убацивања предмета у терен.

Делегат је приметио да је после изједначујућег гола Грендала на терен улетела пласитична флаша у којој је била вода. Такође, црвено-бели мораће да плате и због недозвољених транспарената, као и закрчених степеништа.

И против Партизана је покренут поступак због навијача који су блокирали степениште против Бешикташа, али и због паљења бакљи током утакмице са турским тимом и убацивања истих у терен.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар