Zvezda "kraća" za 57.000 evra! Dobro je prošla...

Crvena zvezda ovaj put dobila samo novčanu kaznu. Uzrok je flaša na terenu, blokirana stepeništa, nedozvoljeni transparenti. . .

Fudbal 28.08.2018 | 09:45
Zvezda "kraća" za 57.000 evra! Dobro je prošla...
Onog trenutka kada Crvena zvezda i Partizan stupe na evro scenu, "disciplinci" UEFA počinju da trljaju ruke, svesni da će zbog raznoraznih prekršaja navijača "večitih rivala" evropska "kuća fudbala" opet zaraditi "lak novac".

Gotovo da nema utakmice posle koje beogradski velikani nisu suočeni sa novčanim kaznama, a one su sve češće i rigoroznije, pa dva naša najveća stadiona neretko budu prazna tokom utakmica u Evropi.

Prošle godine je takvu kaznu protiv Videotona i kijevskog Dinama odradio Partizan, a ove odrađuje Zvezde, koja je protiv Salcburga igrala pred praznim tribinama, a moraće i naredni meč kao domaćin. Pitanje je samo da li u Ligi šampiona ili Ligi Evrope...

Poslednja kazna na adresu Zvezde stigla je zbog ispada na meču sa Spartakom iz Trnave. U ljutice Bogdana, ipak, mogu da odahnu, jer je iz Niona stigla samo novčana kazna. Naime, srpski prvak je kažnjen sa 57.000 evra zbog ubacivanja predmeta u teren.

Delegat je primetio da je posle izjednačujućeg gola Grendala na teren uletela plasitična flaša u kojoj je bila voda. Takođe, crveno-beli moraće da plate i zbog nedozvoljenih transparenata, kao i zakrčenih stepeništa.

I protiv Partizana je pokrenut postupak zbog navijača koji su blokirali stepenište protiv Bešiktaša, ali i zbog paljenja baklji tokom utakmice sa turskim timom i ubacivanja istih u teren.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar