Млади кадрови за будућност Српске

Социјалистичка партија обиљежила је у Челинцу 25 година од оснивања Општинског одбора.

Република Српска 23.08.2018 | 18:56
Млади кадрови за будућност Српске
Предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић истакао је да су социјалисти веома добро организовани у Челинцу, али и у цијелој регији због чега очекује до сада највећи изборни резултат.

„Вриједно смо радили у претходном периоду, имамо много резултата, изузетан програм и људе који могу да остваре наше циљеве усмјерене на даље јачање политичке стабилности и економски развој Републике Српске“, рекао је Ђокић.

Он је додао да је изузетно значајно што у посљедњих неколико мјесеци готово сви општински одбори биљеже прилив новог чланства.

„Нама прилазе људи из свих друштвених слојева и свих животних доби, али је охрабрујуће ипак то што нам долази највише млади и образовани људи који виде своју будућност у Републици Српској кроз политичко дјеловање Социјалистичке партије“, рекао је Ђокић.

Он је закључио да социјалисти једини у Републици Српској четврт вијека заступају идеје љевице које су све неопходније Републици Српској и њеним грађанима.

(БН) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

кукулеле

23.08.2018 18:38

Све мастер до мастера, све доктор до доктора, све мој до мојега ... виза за будуцност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

23.08.2018 19:45

ОНИ ЗАСТУПАЈУ СЕБЕ И СВОЈ ИНТЕРЕС.ОДВРАТНИ КО ОВЦЕ УМИШЉЕНИ. ДВАДЕСЕТ ГОДИНА МЕШЕТАРЕ. ТРОШЕ НАРОДНЕ ПАРЕ. СВЕ ТО ПОСЛАТИ У ПРОШЛОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Позорник сам тим се дицим

23.08.2018 21:39

Цуј овог заступају интересе љевице,а десницом трпају у џепове.Каква је разлика међју партијама на власти,нема је јер сви здружено краду,запошљавају своје,дрпају из тендера милионе и лазу народ.Све го шарлатан до тајкуна, лопов до лопова. А овај каже замисли како ето они заступају интересе љевице. Отварај се земљо гутај нас ово се не може издржати више.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија

24.08.2018 05:56

Али Ви отјерасете младе кадрове, жалосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

24.08.2018 08:30

ОВАЈ ЂОКИЋ ЈЕ СТВАРНО ЛАЖОВ НЕ ВИЂЕНИХ РАЗМЈЕРА.ГОВОРИТИ ДА ЊИМА ПРИЛАЗЕ ОБРАЗОВАНИ ЉУДИ ЗАТО ШТО СУ ПРИМЈЕТИЛИ ДА ИМАЈУ СВОЈУ БУДУЋНОСТ У РС.ЧОВИЈЕК НАУЧИО ПАР ФРАЗА И ВРТИ КАО НА ТРАЦИ.И ТО ДВАДЕСЕТ ГОДИНА.САМО УСПЈЕВАЈУ ЊЕГОВИ ПОДАНИЦИ И ПОТРЧКАЛА ОСТАЛО ОВЦЕ.ОН ЈЕ ПРОШЛОСТ.ЉУДИ ТРЉАЈУ РУКЕ.МЛАДИ ОДЛАЗЕ ТРБУХОМ ЗА КРУХОМ САД ЋЕ НАМА И НАШИМ УВЛАКАЧИМА БИТИ ДОБРО ,ЗАТО СКАЧУ КО ЈАРЧЕВИ АЛИ ИМА НЕШТО ДРУГО НА ТУЂИМ МУКАМА ГРАДИТИ СВОЈУ НЕЧЕ ИМ БИТИ ДОБРО.ГАДЕ СЕ И БОГУ И НАРОДУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијана

24.08.2018 08:44

и ви сте иста багра ...калкулишете зар не? ко више да и не на своје...

ОДГОВОРИТЕ