Грожан: Лоша форма? Па, Ђоковић је на двије године нестао!

Возач Ф1 тима Хас, Роман Грожан, упоредио је своју лошу форму са почетка сезоне у Формули 1 са формом српског тенисера Новака Ђоковића.

Остали спортови 17.08.2018 | 08:30
Грожан: Лоша форма? Па, Ђоковић је на двије године нестао!
Грожан у првих осам трка сезоне није освајао бодове, па је са 19. скочио на 14. место јер је у последње три трке завршавао међу 10 најбржих возача.

Његов колега Кевин Магнусен је за то време скупио 45 бодова.

"Било је тешко. Мислим да само треба да се вратим тамо где мислим да припадам и ономе што знам да радим, а некад се поклопи много разлога због којих идете тежим путем. Погледајте Ђоковића. Он је број 1 у свету и онда две године потпуно нестао па је сада освојио Вимблдон. То је лепо видети. А није изгубио своје тениске способности, нити физикалије, једноставно је био другачији. Понекад сте другачији. Било је ту и лоше среће и лоших тренутака и било је тешко вратити се", каже Грожан за Моторспорт.

Француз је у првих осам трка неколико пута губио бодове због инцидената на стази. Тако је било и у Бакуу и у Шпанији, с тим што је у Азербејџану завршио у зиду, а у Шпанији је ударио још двојицу возача.

Проблема је потом било и на ВН Велике Британије и у Француској.

"Година није добро почела и није ишло добро после свега тога и борио сам се да вратим своју форму... понекад ствари не иду на руку, осећате да није онако како треба да буде. Морате да се саберете и вратите се на колосек", каже Грожан.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар