Најбољи клуб на свијету!

Акција због депресивног навијача! Енглески Барнсли стекао је ових дана епитет "најбољег клуба на свету".

Фудбал 17.08.2018 | 10:00
Најбољи клуб на свијету!
Разлог нису резултати, голови нити било шта у вези са игром тима, већ брига о својим навијачима.

Наиме, навијач Барнслија Крис Рајдер је на друштвеним мрежама поручио да се осећа лоше, а помињање речи "анксиозност", "стрес" и "депресија" привукла је пажњи директора клуба Готијеа Гејнеја.

Он је одлучио да пише директно Крису:

"Драги Крис,

Извини што ти овако шаљем писмо, али сам осетио потребу да ступим у контак с тобом. Приметио сам на друштвеним мрежама да пролазиш кроз тежак период у последње време, нисам сигуран шта је у питању али се надам да ће све да се поправи што је пре могуће.

Годинама си навијач нашег клуба, увек си нас подржавао, па бисмо желели да ти покажемо да ако ти је потребна нека услуга или наша подршка, молимо те да нам јавиш.

Позван си да свратиш кад год пожелиш. Моја врата су ти увек отворена, а коначно имамо и нов апарат за кафу, захваљујући Алфију Мосону (прешао у Фулам код Славише Јокановића, прим. аут).

У сваком случају, Иначе, можда си приметио онај мали знак на именима на дресовима наших играча? То је грб "МИНД" организације. Они су партнер наше лиге ове сезоне и раде сјајан посао (организација која помаже људима који имају психичке проблеме). Шаљем ти њихове контакт детаље.

Настави да бодриш "Редсе" (надимак клуба), Крисе. Ми ћемо наставити да бодримо тебе.

Искрено,

Готије Генеј, извршни директор Барнслија".

Нема шта, овај енглески друголигаш (Чемпионшип) је због свог директора стекао сигурно неколико хиљада нових навијача, или бар неколико хиљада симпатија.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар