Najbolji klub na svijetu!

Akcija zbog depresivnog navijača! Engleski Barnsli stekao je ovih dana epitet "najboljeg kluba na svetu".

Fudbal 17.08.2018 | 10:00
Najbolji klub na svijetu!
Razlog nisu rezultati, golovi niti bilo šta u vezi sa igrom tima, već briga o svojim navijačima.

Naime, navijač Barnslija Kris Rajder je na društvenim mrežama poručio da se oseća loše, a pominjanje reči "anksioznost", "stres" i "depresija" privukla je pažnji direktora kluba Gotijea Gejneja.

On je odlučio da piše direktno Krisu:

"Dragi Kris,

Izvini što ti ovako šaljem pismo, ali sam osetio potrebu da stupim u kontak s tobom. Primetio sam na društvenim mrežama da prolaziš kroz težak period u poslednje vreme, nisam siguran šta je u pitanju ali se nadam da će sve da se popravi što je pre moguće.

Godinama si navijač našeg kluba, uvek si nas podržavao, pa bismo želeli da ti pokažemo da ako ti je potrebna neka usluga ili naša podrška, molimo te da nam javiš.

Pozvan si da svratiš kad god poželiš. Moja vrata su ti uvek otvorena, a konačno imamo i nov aparat za kafu, zahvaljujući Alfiju Mosonu (prešao u Fulam kod Slaviše Jokanovića, prim. aut).

U svakom slučaju, Inače, možda si primetio onaj mali znak na imenima na dresovima naših igrača? To je grb "MIND" organizacije. Oni su partner naše lige ove sezone i rade sjajan posao (organizacija koja pomaže ljudima koji imaju psihičke probleme). Šaljem ti njihove kontakt detalje.

Nastavi da bodriš "Redse" (nadimak kluba), Krise. Mi ćemo nastaviti da bodrimo tebe.

Iskreno,

Gotije Genej, izvršni direktor Barnslija".

Nema šta, ovaj engleski drugoligaš (Čempionšip) je zbog svog direktora stekao sigurno nekoliko hiljada novih navijača, ili bar nekoliko hiljada simpatija.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar