Мише је бивши, Слишковић поново на клупи Зрињског!

Нова промјена на стадиону "Под Бијелим бријегом".

Фудбал 14.08.2018 | 10:15
Мише је бивши, Слишковић поново на клупи Зрињског!
Шампион БиХ, Зрињски из Мостара, након само два мјесеца сарадње, одлучио је да раскине уговор са досадашњим шефом стручног штаба Антеом Мишеом.

Серија изузетно лоших резултата довела је до промјене на кормилу "племића", на које ће по трећи пут сјести Блаж Слишковић, тренер ког је управо Мише наслиједио на клупи Мостараца 12. јуна.

"ХШК Зрињски службено потврђује споразумни раскид сарадње са шефом стручног штаба Антеом Мишеом.

Након другог пораза у првенству те исцрпне анализе свих резултата и игара екипе у првих девет утакмица нове сезоне, донета је заједничка одлука да је споразумни раскид сарадње у овом тренутку најбоље рјешење за Клуб.

ХШК Зрињски жели се најискреније захвалити Антеу Мишеу на професионалном односу у протекла два мјесеца, као и одлуци да интерес Клуба и екипе стави испред личног.

Уважавајући чињеницу да нас нова утакмица чека већ у четвртак, али и да се ради о стручњаку који у овом тренутку најбоље познаје екипу, ХШК Зрињски жели одмах потврдити да ће екипу у наставку сезоне опет водити Блаж Слишковић, који је спремно прихватио понуду да се трећи пут врати на клупу шестоструког првака БиХ", наводи се у саопштењу бх. шампиона.

На девет утакмица водећи Зрињски, Мише је остварио само три тријумфа, док Мостарци нису постигли гол на посљедња три меча, два у Премијер лиги БиХ и један у квалификацијама за Лигу шампиона.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар