Miše je bivši, Slišković ponovo na klupi Zrinjskog!

Nova promjena na stadionu "Pod Bijelim brijegom".

Fudbal 14.08.2018 | 10:15
Miše je bivši, Slišković ponovo na klupi Zrinjskog!
Šampion BiH, Zrinjski iz Mostara, nakon samo dva mjeseca saradnje, odlučio je da raskine ugovor sa dosadašnjim šefom stručnog štaba Anteom Mišeom.

Serija izuzetno loših rezultata dovela je do promjene na kormilu "plemića", na koje će po treći put sjesti Blaž Slišković, trener kog je upravo Miše naslijedio na klupi Mostaraca 12. juna.

"HŠK Zrinjski službeno potvrđuje sporazumni raskid saradnje sa šefom stručnog štaba Anteom Mišeom.

Nakon drugog poraza u prvenstvu te iscrpne analize svih rezultata i igara ekipe u prvih devet utakmica nove sezone, doneta je zajednička odluka da je sporazumni raskid saradnje u ovom trenutku najbolje rješenje za Klub.

HŠK Zrinjski želi se najiskrenije zahvaliti Anteu Mišeu na profesionalnom odnosu u protekla dva mjeseca, kao i odluci da interes Kluba i ekipe stavi ispred ličnog.

Uvažavajući činjenicu da nas nova utakmica čeka već u četvrtak, ali i da se radi o stručnjaku koji u ovom trenutku najbolje poznaje ekipu, HŠK Zrinjski želi odmah potvrditi da će ekipu u nastavku sezone opet voditi Blaž Slišković, koji je spremno prihvatio ponudu da se treći put vrati na klupu šestostrukog prvaka BiH", navodi se u saopštenju bh. šampiona.

Na devet utakmica vodeći Zrinjski, Miše je ostvario samo tri trijumfa, dok Mostarci nisu postigli gol na posljednja tri meča, dva u Premijer ligi BiH i jedan u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar