Насмијани Ким у кежуал издању

Лидер Сјеверне Кореје након састанка с Трампом окренуо је плочу и жели да се представи као човјек из народа.

Свијет 11.08.2018 | 19:15
Насмијани Ким у кежуал издању
Наиме, Ким Џонг Ун је наводно на наговор своје сестре, промијенио имиџ. Више не изгледа строго у уобичајеној војној униформи, већ је из своје палате сишао у народ у бијелом љетном одијелу, обичној мајици, са сламнатим шеширом на глави, а ципеле је замијенио платненим патикама.

Он се фотографисао у неформалним ситуацијама, док разгледа фабрику дјечјих играчака и школске опреме, како бере воће, обилази плантаже дувана или док у базенима голим рукама хвата рибу.



Ове фотографије објавили су сјевернокорејски државни медији, а детаљ који је многима промакао јесте Кимова пратња у војним униформама.

Наиме, они на свакој фотографији, сви до једног у рукама држе блочиће и записују сваки детаљ из сусрета сјевернокорејског лидера са својим народом.



Предсједник Сјеверне Кореје овим позирањем наводно шаље поруку у свијет да је окренуо нови лист у економском развоју, да жели да ојача прехрамбену индустрију те да се више неће ослањати на улагања у развој нуклеарног оружја.

Ким покушава да постане приступачнији лидер људима из Сјеверне Кореје.

– Прије неколико мјесеци обишао је војна постројења у формалној униформи да би показао своју моћ и достојанство, а ствари су се сада промијениле јер је обећао да ће изградити економију и побољшати животни стандард људи – рекао је Тошимицу Шигемура, професор на Токијском универзитету, за британски Телеграф, преноси Телеграф.рс.

Извор: СрпскаИнфо

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Саво

11.08.2018 17:21

тата!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио

11.08.2018 18:40

Прави пресједник и патриота неда злом западу и Америма да њему и његовом вриједном и храбром народу кроје капу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не Глупирај Се

11.08.2018 20:10

Код тебе је све истоцњацко од гардаробе,куцне технике,аута,предпостављам да користис и С.Корејску валуту умјесто еура и долара.

Name

Геограпхy

11.08.2018 18:45

ја мислио неки пчелар ишао да прегледа кошнице па га пчеле изуједале

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каубој

12.08.2018 05:30

Еххх. Да нам га хоће посудити на 10 дана! Да мало прочисти зрак у бих!