Џајић: УЕФА је претјерала са овом казном!

Патимо због њих још од 1992. године! „Не знам чему служе овакве казне“, поручио почасни председник црвено-белих.

Фудбал 11.08.2018 | 16:30
Џајић: УЕФА је претјерала са овом казном!
Очекивали су жестоко казну, али су се надали да ће избећи суспензију Маракане за наредна два меча. УЕФА је била немилосредна и значајно отежала посао српском шампиону да се поново домогне групне фазе неког од европских такмичења.

Црвена звезда ће наредне две утакмице као домаћин играти без помоћи навијача. Има оних који тврде да је европска кућа фудбала претерала и да је морала да буде флескибилнија. Један од њих је Драган Џајић, почасни председник најтрофејнијег српског клуба.

„Очекивали смо једну утакмицу, што је много, а ове две су заиста превише. УЕФА очигледно инсистира на неким принципима, можемо много да полемишемо око тога да ли су исправни или не, али морамо да прихватимо“, рекао је Џајић за Новости.

Он је додао да УЕФА има пик на Црвену звезду још од почетка деведесетих.

„Не знам чему води таква казна, јер ни пријатељски меч без публике нема смисла, а камоли такмичарски. Много је Звезда пропатила у прошлости, сетите се да смо 1992.године цео циклус Купа шампиона играли у Темишвару, Софији... Зна се врло добро какве навијаче има Звезда, колико они значе тиму као подршка и њихово одсуство може да се одрази на нашу тежњу да и ове сезоне направимо резултат у Европи. Казна долази у незгодном тренутку, видећемо да ли ће можда нека жалба да уроди плодом, али из ове коже се не може. Морамо видети у будућности да нам се овакве ствари више не дешавају“, додао је Џајић.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

лакрдија

11.08.2018 16:09

а да мозда ЕУФи није доста васих испада и да се ухватите за свој нос и запитате засто је то тако.

ОДГОВОРИТЕ