Džajić: UEFA je pretjerala sa ovom kaznom!

Patimo zbog njih još od 1992. godine! „Ne znam čemu služe ovakve kazne“, poručio počasni predsednik crveno-belih.

Fudbal 11.08.2018 | 16:30
Džajić: UEFA je pretjerala sa ovom kaznom!
Očekivali su žestoko kaznu, ali su se nadali da će izbeći suspenziju Marakane za naredna dva meča. UEFA je bila nemilosredna i značajno otežala posao srpskom šampionu da se ponovo domogne grupne faze nekog od evropskih takmičenja.

Crvena zvezda će naredne dve utakmice kao domaćin igrati bez pomoći navijača. Ima onih koji tvrde da je evropska kuća fudbala preterala i da je morala da bude fleskibilnija. Jedan od njih je Dragan Džajić, počasni predsednik najtrofejnijeg srpskog kluba.

„Očekivali smo jednu utakmicu, što je mnogo, a ove dve su zaista previše. UEFA očigledno insistira na nekim principima, možemo mnogo da polemišemo oko toga da li su ispravni ili ne, ali moramo da prihvatimo“, rekao je Džajić za Novosti.

On je dodao da UEFA ima pik na Crvenu zvezdu još od početka devedesetih.

„Ne znam čemu vodi takva kazna, jer ni prijateljski meč bez publike nema smisla, a kamoli takmičarski. Mnogo je Zvezda propatila u prošlosti, setite se da smo 1992.godine ceo ciklus Kupa šampiona igrali u Temišvaru, Sofiji... Zna se vrlo dobro kakve navijače ima Zvezda, koliko oni znače timu kao podrška i njihovo odsustvo može da se odrazi na našu težnju da i ove sezone napravimo rezultat u Evropi. Kazna dolazi u nezgodnom trenutku, videćemo da li će možda neka žalba da urodi plodom, ali iz ove kože se ne može. Moramo videti u budućnosti da nam se ovakve stvari više ne dešavaju“, dodao je Džajić.

Izvor: mozzartsport

Foto Star Sport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

lakrdija

11.08.2018 16:09

a da mozda EUFi nije dosta vasih ispada i da se uhvatite za svoj nos i zapitate zasto je to tako.

ODGOVORITE