Јанис: Осјетио сам се као "изабрани"!

Чим сам дошао у НБА! Јанис Адетокунбо, кошаркаш Милвокија, изјавио је да је осетио да ће бити звезда чим је пристигао у НБА лигу.

Кошарка 12.08.2018 | 16:30
Јанис: Осјетио сам се као "изабрани"!
Адетокунбо је, са својом браћом, у Атини организовао "Антетокоунброс рун", који је привукао велики број његових фанова.

Звезда грчке, али и светске, кошарке пре почетка тое манифестације причао је за "Еурохоопс" о стању најјаче клупсе кошаркашке лиге на свету.

Јанис ће ускоро добити своју линију патика, са спонзором Најкијем.

"То је стварно невероватно. Почели смо ни из чега и дошли до овога. Моја браћа и ја морамо остати скромни и наставити да напорно радимо. Танасис (Адетокунбов брат прим. аут.) је после потписивања свог првог професионалног уговора са Марусијем добио неколико пари патика, које му је дао тим, а он их је дао мени. Ја сам их носио на тренинг, а онда бих му ихи вратио. Веома смо блиски", рекао је Јанис Адетокунбо.

Цео свет помно прати Јаниса, а он ће, поред линије патика, добити и место на насловној страни популарне игрице НБА2К. Много притиска, или ипак ништа што Адетокунбо не може да поднесе?

"Осетио сам се као 'изабрани' чим сам дошао у НБА лигу. Не осећам никакав притисак", додао је Адетокунбо.

Јанис је очекивао да Леброн Џејмс пређе у Лејкерсе "јер му деца иду у школе у Лос Анђелесу", али га је стварно шокирао потпис Демаркуса Казинса са актуелним шампионом Голден Стејтом.

"Шокирао сам се... још за те паре. Неки можда заборављају, али за мене је он најбољи центар у НБА", закључио је Јанис.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар