Janis: Osjetio sam se kao "izabrani"!

Čim sam došao u NBA! Janis Adetokunbo, košarkaš Milvokija, izjavio je da je osetio da će biti zvezda čim je pristigao u NBA ligu.

Košarka 12.08.2018 | 16:30
Janis: Osjetio sam se kao "izabrani"!
Adetokunbo je, sa svojom braćom, u Atini organizovao "Antetokounbros run", koji je privukao veliki broj njegovih fanova.

Zvezda grčke, ali i svetske, košarke pre početka toe manifestacije pričao je za "Eurohoops" o stanju najjače klupse košarkaške lige na svetu.

Janis će uskoro dobiti svoju liniju patika, sa sponzorom Najkijem.

"To je stvarno neverovatno. Počeli smo ni iz čega i došli do ovoga. Moja braća i ja moramo ostati skromni i nastaviti da naporno radimo. Tanasis (Adetokunbov brat prim. aut.) je posle potpisivanja svog prvog profesionalnog ugovora sa Marusijem dobio nekoliko pari patika, koje mu je dao tim, a on ih je dao meni. Ja sam ih nosio na trening, a onda bih mu ihi vratio. Veoma smo bliski", rekao je Janis Adetokunbo.

Ceo svet pomno prati Janisa, a on će, pored linije patika, dobiti i mesto na naslovnoj strani popularne igrice NBA2K. Mnogo pritiska, ili ipak ništa što Adetokunbo ne može da podnese?

"Osetio sam se kao 'izabrani' čim sam došao u NBA ligu. Ne osećam nikakav pritisak", dodao je Adetokunbo.

Janis je očekivao da Lebron Džejms pređe u Lejkerse "jer mu deca idu u škole u Los Anđelesu", ali ga je stvarno šokirao potpis Demarkusa Kazinsa sa aktuelnim šampionom Golden Stejtom.

"Šokirao sam se... još za te pare. Neki možda zaboravljaju, ali za mene je on najbolji centar u NBA", zaključio je Janis.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar