Капитен остаје - Новици нови уговор у Партизану!

Капитен остаје – Величковићу нови уговор у Партизану! Новица Величковић, капитен КК Партизан, продужио је сарадњу са клубом на још годину дана, саопштено је на сајту београдског тима.  Оно кад је емоција јача од уговора: Новица зна зашто! Партизан потврдио останак капитена и за сезону 2018/2019.

Кошарка 11.08.2018 | 22:45
Капитен остаје - Новици нови уговор у Партизану!
Величковић је тиме потврдио да остаје у Партизану, пошто му је овог лета истекао уговор и био је слободан играч.

Кошаркаш који се по броју одиграних утакмица у црно-белом дресу налази на трећем месту вечне листе, у понедељак ће се појавити на првом овосезонском тренингу Партизана.

"Већ сам много пута истакао шта за мене значи играње у дресу Партизана. Колика је то част и колика је привилегија бити капитен највећег клуба у региону. Однос између Партизана и мене је одавно чвршћи од било ког уговора, тако да је ово данас била само формалност. Важније од тога је да у понедељак крећемо са радом, да су нам амбиције на нивоу реномеа клуба и да знамо колико тежак пут нас чека до остварења тих амбиција", поручио је капитен црно-белих.

Није била дилема „да ли“, него „кад“. А данас је и она развејана, пошто је Новица Величковић потписао уговор на годину дана и тако потврдио оно што се одавно знало: да ће остати капитен реновираног тима црно-белих.

Искуснио крилни центар је озваничио наставак сарадње са црно-белима, чији дрес ће у другом мандату носити трећу сезону, по повратку из Трабзона.

Новица је дете Партизана, а у каријери играо је још за Реал Мадрид, Мегу, Бамберг и Трабзонспор. Други мандат у црно-белом дресу траје му од 2016. године, а претходно је у клубу био од 2004. до 2009. године.

А овог лета спортски директор председник Остоја Мијаиловић и спортски директор Никола Лончар постарали су се да трненеру Ненаду Чанку обезбеде појачања, па су већ ангажовани Маркус Пејџ, Алексеј Николић, Раде Загорац, Џок Лендејл и Амар Гегић.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар