Kapiten ostaje - Novici novi ugovor u Partizanu!

Kapiten ostaje – Veličkoviću novi ugovor u Partizanu! Novica Veličković, kapiten KK Partizan, produžio je saradnju sa klubom na još godinu dana, saopšteno je na sajtu beogradskog tima.  Ono kad je emocija jača od ugovora: Novica zna zašto! Partizan potvrdio ostanak kapitena i za sezonu 2018/2019.

Košarka 11.08.2018 | 22:45
Kapiten ostaje - Novici novi ugovor u Partizanu!
Veličković je time potvrdio da ostaje u Partizanu, pošto mu je ovog leta istekao ugovor i bio je slobodan igrač.

Košarkaš koji se po broju odigranih utakmica u crno-belom dresu nalazi na trećem mestu večne liste, u ponedeljak će se pojaviti na prvom ovosezonskom treningu Partizana.

"Već sam mnogo puta istakao šta za mene znači igranje u dresu Partizana. Kolika je to čast i kolika je privilegija biti kapiten najvećeg kluba u regionu. Odnos između Partizana i mene je odavno čvršći od bilo kog ugovora, tako da je ovo danas bila samo formalnost. Važnije od toga je da u ponedeljak krećemo sa radom, da su nam ambicije na nivou renomea kluba i da znamo koliko težak put nas čeka do ostvarenja tih ambicija", poručio je kapiten crno-belih.

Nije bila dilema „da li“, nego „kad“. A danas je i ona razvejana, pošto je Novica Veličković potpisao ugovor na godinu dana i tako potvrdio ono što se odavno znalo: da će ostati kapiten renoviranog tima crno-belih.

Iskusnio krilni centar je ozvaničio nastavak saradnje sa crno-belima, čiji dres će u drugom mandatu nositi treću sezonu, po povratku iz Trabzona.

Novica je dete Partizana, a u karijeri igrao je još za Real Madrid, Megu, Bamberg i Trabzonspor. Drugi mandat u crno-belom dresu traje mu od 2016. godine, a prethodno je u klubu bio od 2004. do 2009. godine.

A ovog leta sportski direktor predsednik Ostoja Mijailović i sportski direktor Nikola Lončar postarali su se da trneneru Nenadu Čanku obezbede pojačanja, pa su već angažovani Markus Pejdž, Aleksej Nikolić, Rade Zagorac, Džok Lendejl i Amar Gegić.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar