Србин учествује у мегатрансферу Ивана Ракитића!

У игри је плата од 50. 000. 000 евра, проблем је клаузула. . .  Зоран Стојадиновић за преговарачким столом.

Фудбал 10.08.2018 | 23:10
Србин учествује у мегатрансферу Ивана Ракитића!
Српски менаџер Зоран Стојадиновић могао би да буде један од главних протагониста мега трансфераИвана Ракитића из Барселоне у ПСЖ овога лета. Није тајна да су се Свеци намерачили на сјајног везисту и једног од најбољих играча Ватрених на недавном Мундијалу у Русији.

ПСЖ је за слободу Ивана Ракитића спреман да понуди 80.000.000 евра, а Барселона се за сада позива на излазну клаузулу од 125.000.000 евра. У овом тренутку се ломе копља, а ставове два клуба требало би да приближи управо поменути Зоран Стојадиновић.

Некадашњи спортски директор Црвене звезде је велики пријатељ са једним од главних људи у ПСЖ-у Енрикеом Антером и добио је задатак да заједно са Ракитићевим менаџером, Артуром Каналесом покуша да финишира мега трансфер. У целој причи хрватски везиста би добро прошао. Чак бисмо рекли и одлично.

Према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта, шампион Француске је спремио петогодишњи уговор Ивану Ракитићу, према којем би имао плату од 10.000.000 евра нето по сезони. Дакле, могао би од ПСЖ-а да укупно инкасира 50.000.000 евра. Понуда која се готово не одбија, ако се узме у обзир да је репрезентативац Хрватске у марту прославио 30. рођендан.

Тренутно, Ракитић у Барселони зарађује 8.700.000 евра, али има и нешто краћи уговор. Тачније, до јуна 2021. године.

Наредни дани могли би да донесу коначан договор хоће ли сјајни везиста постати становник Париза. И Србин је за преговарачким столом.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт, Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар