Srbin učestvuje u megatransferu Ivana Rakitića!

U igri je plata od 50. 000. 000 evra, problem je klauzula. . .  Zoran Stojadinović za pregovaračkim stolom.

Fudbal 10.08.2018 | 23:10
Srbin učestvuje u megatransferu Ivana Rakitića!
Srpski menadžer Zoran Stojadinović mogao bi da bude jedan od glavnih protagonista mega transferaIvana Rakitića iz Barselone u PSŽ ovoga leta. Nije tajna da su se Sveci nameračili na sjajnog vezistu i jednog od najboljih igrača Vatrenih na nedavnom Mundijalu u Rusiji.

PSŽ je za slobodu Ivana Rakitića spreman da ponudi 80.000.000 evra, a Barselona se za sada poziva na izlaznu klauzulu od 125.000.000 evra. U ovom trenutku se lome koplja, a stavove dva kluba trebalo bi da približi upravo pomenuti Zoran Stojadinović.

Nekadašnji sportski direktor Crvene zvezde je veliki prijatelj sa jednim od glavnih ljudi u PSŽ-u Enrikeom Anterom i dobio je zadatak da zajedno sa Rakitićevim menadžerom, Arturom Kanalesom pokuša da finišira mega transfer. U celoj priči hrvatski vezista bi dobro prošao. Čak bismo rekli i odlično.

Prema saznanjima MOZZART Sporta, šampion Francuske je spremio petogodišnji ugovor Ivanu Rakitiću, prema kojem bi imao platu od 10.000.000 evra neto po sezoni. Dakle, mogao bi od PSŽ-a da ukupno inkasira 50.000.000 evra. Ponuda koja se gotovo ne odbija, ako se uzme u obzir da je reprezentativac Hrvatske u martu proslavio 30. rođendan.

Trenutno, Rakitić u Barseloni zarađuje 8.700.000 evra, ali ima i nešto kraći ugovor. Tačnije, do juna 2021. godine.

Naredni dani mogli bi da donesu konačan dogovor hoće li sjajni vezista postati stanovnik Pariza. I Srbin je za pregovaračkim stolom.

Izvor: mozzartsport

Foto Star Sport, Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar