Ленардово збогом Сан Антонио Спарсима...

Кавај Ленард, кошаркаш Торонто Репторса, опростио се од Сан Антонио Спарса емотивном поруком.

Кошарка 10.08.2018 | 22:20
Ленардово збогом Сан Антонио Спарсима...
Један од најбољих играча лиге затражио је да оде из ове организације и Спарси су морали да попусте, па су га трејдовали у Репторсе.

Кавај се од тад није оглашавао, што је било веома лоше с његове стране, пошто су Спарси главни разлог зашто је постао топ5 играч на свету.

Ленард је из сезоне у сезону напредовао и дошао је до статуса суперстара, а све због мукотрпног рада који је уложио, али и франшизе, Грега Поповича и свих осталих који су му указали поверење.

"Размишљао сам доста претходних неколико недеља како да се захвалим на прави начин и дошао сам до тога да је наједноставније рећи – ХВАЛА!

Моја породица и ја желимо да се захвалимо комплетној организацији Спарса и људима, и навијачима у Сан Антонију. Хвала свим мојим саиграчима са којима сам играо протеклих седам година.

Хвала Грегу Поповичу, увек ћу му бити захвалан на мом напретку под његовим вођством. Хвала вам навијачи! Не постоји посвећенија група навијача од оне коју сам осетио у Сан Антонију.

Док гледам напред ка новом изазову, увек ћу памтити град и људе у Сан Антонију. Хвала вам!", пише у Ленардовом саопштењу.

Ленард је у Сан Антонио провео седам сезона и просечно бележио је 16,3 поена и 6,2 скокова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар