Lenardovo zbogom San Antonio Sparsima...

Kavaj Lenard, košarkaš Toronto Reptorsa, oprostio se od San Antonio Sparsa emotivnom porukom.

Košarka 10.08.2018 | 22:20
Lenardovo zbogom San Antonio Sparsima...
Jedan od najboljih igrača lige zatražio je da ode iz ove organizacije i Sparsi su morali da popuste, pa su ga trejdovali u Reptorse.

Kavaj se od tad nije oglašavao, što je bilo veoma loše s njegove strane, pošto su Sparsi glavni razlog zašto je postao top5 igrač na svetu.

Lenard je iz sezone u sezonu napredovao i došao je do statusa superstara, a sve zbog mukotrpnog rada koji je uložio, ali i franšize, Grega Popoviča i svih ostalih koji su mu ukazali poverenje.

"Razmišljao sam dosta prethodnih nekoliko nedelja kako da se zahvalim na pravi način i došao sam do toga da je najednostavnije reći – HVALA!

Moja porodica i ja želimo da se zahvalimo kompletnoj organizaciji Sparsa i ljudima, i navijačima u San Antoniju. Hvala svim mojim saigračima sa kojima sam igrao proteklih sedam godina.

Hvala Gregu Popoviču, uvek ću mu biti zahvalan na mom napretku pod njegovim vođstvom. Hvala vam navijači! Ne postoji posvećenija grupa navijača od one koju sam osetio u San Antoniju.

Dok gledam napred ka novom izazovu, uvek ću pamtiti grad i ljude u San Antoniju. Hvala vam!", piše u Lenardovom saopštenju.

Lenard je u San Antonio proveo sedam sezona i prosečno beležio je 16,3 poena i 6,2 skokova.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar