Кад немаш гдје, а ти код чика Муриња!

Курт Зума у Манчестер Јунајтеду?! Како то звучи невероватно. . .

Фудбал 09.08.2018 | 16:45
Кад немаш гдје, а ти код чика Муриња!
Тоби Алдервејрелд - ништа! Хари Мегвајер - ништа! Џером Боатенг - ништа! Џери Мина - ништа! Курт Зума - ево га!? И то у Манчестер Јунајтеду, веровали или не.

Шта ће Жозе Мурињо, мука га је натерала на очајнички потез. Навалио је да доведе штопера по сваку цену овог лета, а после гомиле неуспеха нашао је утеху у Курту Зуми, старом познанику којег је већ једном он лично довео у Челси 2014. године за 15.000.000 евра. 

Сада је одлучио да му поново пружи ухлебљење, овај пут на Олд Трафорду.

Француски Л'Екип објавио је вечерас ову за многе (па и нас) невероватну вест, уз напомену да Зуминименаџери уговарају паралелно и позајмицу у Евертон и да ће неизвесност вероватно потрајати до краја прелазног рока, сутра у 18 часова. Што се тиче Манчестер Јунајтеда, на столу је конкретна понуда трансфера, а француски лист јавља и да се у Челсију премишљају да ли да продају 23-годишњег фудбалера директном ривалу за врх табеле.

Француз није успео за четири године да се избори за место стандардног првотимца у Челсију (било је ту истина и прелома ноге уз јаку конкуренцију на Стамфорду), а није се прославио ни минуле сезоне на позајмици у Стоуку са којим је испао из Премијер лиге.

Зато, ако је тачно писање Л'Екипа, који обично добро барата информацијама о француским фудбалерима, чуди овај потез Португалца јер Курт Зума ниједним потезом прошле сезоне није показао да је играч за велики клуб.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар