Kad nemaš gdje, a ti kod čika Murinja!

Kurt Zuma u Mančester Junajtedu?! Kako to zvuči neverovatno. . .

Fudbal 09.08.2018 | 16:45
Kad nemaš gdje, a ti kod čika Murinja!
Tobi Aldervejreld - ništa! Hari Megvajer - ništa! Džerom Boateng - ništa! Džeri Mina - ništa! Kurt Zuma - evo ga!? I to u Mančester Junajtedu, verovali ili ne.

Šta će Žoze Murinjo, muka ga je naterala na očajnički potez. Navalio je da dovede štopera po svaku cenu ovog leta, a posle gomile neuspeha našao je utehu u Kurtu Zumi, starom poznaniku kojeg je već jednom on lično doveo u Čelsi 2014. godine za 15.000.000 evra. 

Sada je odlučio da mu ponovo pruži uhlebljenje, ovaj put na Old Trafordu.

Francuski L'Ekip objavio je večeras ovu za mnoge (pa i nas) neverovatnu vest, uz napomenu da Zuminimenadžeri ugovaraju paralelno i pozajmicu u Everton i da će neizvesnost verovatno potrajati do kraja prelaznog roka, sutra u 18 časova. Što se tiče Mančester Junajteda, na stolu je konkretna ponuda transfera, a francuski list javlja i da se u Čelsiju premišljaju da li da prodaju 23-godišnjeg fudbalera direktnom rivalu za vrh tabele.

Francuz nije uspeo za četiri godine da se izbori za mesto standardnog prvotimca u Čelsiju (bilo je tu istina i preloma noge uz jaku konkurenciju na Stamfordu), a nije se proslavio ni minule sezone na pozajmici u Stouku sa kojim je ispao iz Premijer lige.

Zato, ako je tačno pisanje L'Ekipa, koji obično dobro barata informacijama o francuskim fudbalerima, čudi ovaj potez Portugalca jer Kurt Zuma nijednim potezom prošle sezone nije pokazao da je igrač za veliki klub.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar