ЛЕ - Тренер Лудогореца: Ефикасно против Зрињског!

Бразилац Пауло Аутори, шеф струке бугарског клуба очекује да Лудогорец буде много ефикаснији против првака Босне и Херцеговине у првој утакмици трећег кола квалификација за Лигу Европе.

Фудбал 09.08.2018 | 11:15
ЛЕ - Тренер Лудогореца: Ефикасно против Зрињског!
Мостарски "племићи" у четвртак од 19.00 гостују у "Лудој шуми" у првој утакмици трећег кола квалификација за Лигу Европе.

Бразилски тренер са клупе Бугара истакао је дан прије меча да жели да његови изабраници буду много ефикаснији у двобоју са Зрињским него што је био случај у посљедњој утакмици првенства Бугарске.

"Имали смо потпуну доминацију у игри против Локомотиве из Пловдива иако смо изгубили минималним резултатом. Пропустили смо много одличних ситуација, па чак и једанаестерац. Једина ствар која нам је недостајала био је погодак", рекао је бразилски стручњак.

Елиминација из квалификација за Лигу шампиона од мађарског Видеотона била је стресна, али Бразилац вјерује да је то иза његовог тима.

"Свака екипа и сваки играч могу да се нађу у сличној ситуацији. Оно што је важно је брзо превладавање", додао је Аутори, који пред дуел са Мостарцима нема кадровских проблема.

Бразилац је у каријери два пута освајао Копа Либертадорес, а има и титулу свјетског клупског шампиона.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар