Званично: Пјаца у Фјорентини!

Јуве је ово урадио и због Миленковића.  Виола ће платити 2. 000. 000 за позајмицу и моћи ће да га откупи наредног лета за још додатних 20. 000. 000.

Фудбал 09.08.2018 | 13:00
Званично: Пјаца у Фјорентини!
Сада је и званично - Марко Пјаца ће наредну сезону провести на позајмици у Фјорентини. То је објавио Јувентус и при томе није крио детаље уговора. 

А они су следећи: Виола ће платити 2.000.000 за позајмицу овог играча, а моћи ће у јуну 2019. године да га откупи за додатних 20.000.000 евра које би касније исплаћивала Старој дами у наредне три године. Помиње се да би Јувентус касније имао право да га откупи назад за 26.000.000 евра.

Јувентус је био расположен да одмах прода Пјацу без позајмице, али је на крају пристао и на ову варијанту јер очигледно није имао у виду хрватског фудбалера када је тим за наредну сезону у питању. Хрватски фудбалер је и прошлу сезону провео на позајмици у немачком Шалкеу. Тамо је одиграо шест утакмица и постигао два гола.

Стара дама је овога лета одрадила прелазни рок за памћење, али је клупска каса остала опустошена, па су овакве вести врло логичне.

Међутим, Јувентус не би био Јувентус да из сваког уговора не извуче оно најбоље за себе. Многи италијански медији пишу да је Јуве пустио Пјацу у Фјорентину како би мало поправио односе са тимом из Фиренце како би онда наредног лета имао што бољу позицију у нападу на Николу Миленковића.

Познато је да је српски штопер врло интересантан Старој дами која ће га пустити да сазрева ове сезоне у Виоли, а онда ће на лето 2019. године напасти из све снаге младог дефанзивца.

Миленковића гледа и Атлетико Мадрид, али би са овим слањем Пјаце могао себи да купи пол-позицију за следеће лето.

Када си велики онда размишљаш унапред.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар