Zvanično: Pjaca u Fjorentini!

Juve je ovo uradio i zbog Milenkovića.  Viola će platiti 2. 000. 000 za pozajmicu i moći će da ga otkupi narednog leta za još dodatnih 20. 000. 000.

Fudbal 09.08.2018 | 13:00
Zvanično: Pjaca u Fjorentini!
Sada je i zvanično - Marko Pjaca će narednu sezonu provesti na pozajmici u Fjorentini. To je objavio Juventus i pri tome nije krio detalje ugovora. 

A oni su sledeći: Viola će platiti 2.000.000 za pozajmicu ovog igrača, a moći će u junu 2019. godine da ga otkupi za dodatnih 20.000.000 evra koje bi kasnije isplaćivala Staroj dami u naredne tri godine. Pominje se da bi Juventus kasnije imao pravo da ga otkupi nazad za 26.000.000 evra.

Juventus je bio raspoložen da odmah proda Pjacu bez pozajmice, ali je na kraju pristao i na ovu varijantu jer očigledno nije imao u vidu hrvatskog fudbalera kada je tim za narednu sezonu u pitanju. Hrvatski fudbaler je i prošlu sezonu proveo na pozajmici u nemačkom Šalkeu. Tamo je odigrao šest utakmica i postigao dva gola.

Stara dama je ovoga leta odradila prelazni rok za pamćenje, ali je klupska kasa ostala opustošena, pa su ovakve vesti vrlo logične.

Međutim, Juventus ne bi bio Juventus da iz svakog ugovora ne izvuče ono najbolje za sebe. Mnogi italijanski mediji pišu da je Juve pustio Pjacu u Fjorentinu kako bi malo popravio odnose sa timom iz Firence kako bi onda narednog leta imao što bolju poziciju u napadu na Nikolu Milenkovića.

Poznato je da je srpski štoper vrlo interesantan Staroj dami koja će ga pustiti da sazreva ove sezone u Violi, a onda će na leto 2019. godine napasti iz sve snage mladog defanzivca.

Milenkovića gleda i Atletiko Madrid, ali bi sa ovim slanjem Pjace mogao sebi da kupi pol-poziciju za sledeće leto.

Kada si veliki onda razmišljaš unapred.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar