Трансфер који дрма Русију!

Био позитиван на кокаин, бивши је играч највећег ривала, није дуго играо фудбал и на све то има 31 годину?! Роман Јеременко је "персона нон грата" код навијача Спартака из Москве!

Фудбал 09.08.2018 | 12:00
Трансфер који дрма Русију!
Хајде да то опишемо онако жаргонски - навијачи Спартака из Москве су полудели!

Зашто? Па зато што им клуб спрема трансфер (практично завршен, само треба да се озваничи) који им шири зенице због неразумевања таквог потеза. Наиме, у црвено-беле из Москве треба да стигне Роман Јеременко. Бивши фудбалер ЦСКА. Човек који две године није играо фудбал. Због суспензије. Био је позитиван на кокаин и суспендован је из фудбала. И има 31 годину. И моћи ће да игра тек од 8. октобра када му суспензија истиче!

Ето, због тога су бесни.

Друштвене мреже су се усијале, навијачи су изузетно љути и питају се због чега је њихов клуб од свих играча на свету нашао да доводи баш Јеременка који је у позним играчким годинама. Иако из Спартака могу да га се одрекну ако не буду били задовољни Јеременковим играма.

Између осталих јавили су се и познати који су навијачи Спартака међу којима је и бивши тенисер Јевгени Кафељников.

"Тај човек има 31 годину. Знате шта фудбал представља у тим годинама. Не могу речима да опишем моје емоције. Зашто нису довели играча од 20 година, а не човека у тридесетим? Да ли ми то окупљамо екипу пензионера", пита се Кафељников.

Роман Јеременко је био позитиван на кокаин након утакмице између московског ЦСКА и Бајера из Леверкузена у Лиги шампиона у септембру 2017. године. Меч је завршен нерешено - 2:2, и тај резултат није накнадно мењан иако је Јеременко постигао други гол на том мечу. 

Јеременко је рођен у Москви, али је одрастао у Финској и за национални тим те земље је до сада одиграо 73 утакмице.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар