Transfer koji drma Rusiju!

Bio pozitivan na kokain, bivši je igrač najvećeg rivala, nije dugo igrao fudbal i na sve to ima 31 godinu?! Roman Jeremenko je "persona non grata" kod navijača Spartaka iz Moskve!

Fudbal 09.08.2018 | 12:00
Transfer koji drma Rusiju!
Hajde da to opišemo onako žargonski - navijači Spartaka iz Moskve su poludeli!

Zašto? Pa zato što im klub sprema transfer (praktično završen, samo treba da se ozvaniči) koji im širi zenice zbog nerazumevanja takvog poteza. Naime, u crveno-bele iz Moskve treba da stigne Roman Jeremenko. Bivši fudbaler CSKA. Čovek koji dve godine nije igrao fudbal. Zbog suspenzije. Bio je pozitivan na kokain i suspendovan je iz fudbala. I ima 31 godinu. I moći će da igra tek od 8. oktobra kada mu suspenzija ističe!

Eto, zbog toga su besni.

Društvene mreže su se usijale, navijači su izuzetno ljuti i pitaju se zbog čega je njihov klub od svih igrača na svetu našao da dovodi baš Jeremenka koji je u poznim igračkim godinama. Iako iz Spartaka mogu da ga se odreknu ako ne budu bili zadovoljni Jeremenkovim igrama.

Između ostalih javili su se i poznati koji su navijači Spartaka među kojima je i bivši teniser Jevgeni Kafeljnikov.

"Taj čovek ima 31 godinu. Znate šta fudbal predstavlja u tim godinama. Ne mogu rečima da opišem moje emocije. Zašto nisu doveli igrača od 20 godina, a ne čoveka u tridesetim? Da li mi to okupljamo ekipu penzionera", pita se Kafeljnikov.

Roman Jeremenko je bio pozitivan na kokain nakon utakmice između moskovskog CSKA i Bajera iz Leverkuzena u Ligi šampiona u septembru 2017. godine. Meč je završen nerešeno - 2:2, i taj rezultat nije naknadno menjan iako je Jeremenko postigao drugi gol na tom meču. 

Jeremenko je rođen u Moskvi, ali je odrastao u Finskoj i za nacionalni tim te zemlje je do sada odigrao 73 utakmice.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar