Пушоња легални предсједник ПУП-а

Јавност Републике Српске ових дана је збуњена различитим информацијама везаним за Партију Уједињених пензионера.

Република Српска 06.08.2018 | 11:50
Пушоња легални предсједник ПУП-а
Након што је Винка Пушоња у име те странке потписала споразум са предсједником ДНС-а Марком Павићем о сарадњи на општим изборима у октобру, појавиле су се информације да се бивши лидер те партије Илија Вујичић и даље представља као предсједник Партије уједињених пензионера те да подржава кандидате Савеза за промјене.

Дилема је разријешена након што је у јавности представљено рјешење Основног суда у Бањалуци од 11.6.2018. године, којим се потврђује да је Винка Пушоња предсједник и овлаштено лице за заступање Партије уједињених пензионера.



У истом рјешењу стоји да се из судског регистра брише име Илије Вујичића кога су страначки органи претходно разријешили функције предсједника странке.

(Бијељинаданас)

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Ре

06.08.2018 10:30

Коме је битан ПУП и ова зена? Зена нема појма о зивоту, она се уватила политике....и усла у савез са ДНС....Овакви це владати ако народ буде глуп и не подрзи Вукоту и СДС. Видите да се и ове мини странке групису, само да СЕКТА побједи. Страсно, ста раде ти метузалеми политицки...Народе,пензионери, омладино, не насједајте на ово...Ови су све унистили и сад се само боре за своју позицију...Гласајте за Вукоту....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

06.08.2018 13:22

ЗА Вукоту и СДС

Name

Покојна Милева

06.08.2018 14:55

А замјеник Жуга!?

Name

БАЊА ЛУКА

06.08.2018 10:53

Е битанго неписмена јесил се продо е дабогда ти проклето било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Бања Лука

06.08.2018 13:10

У октобру си или ВУКота или папак!

Name

Партија сам ја

06.08.2018 12:02

Чуј пензионери и њихова партија,то само код нас има.Она као предсједник партије пензионера?Чуј само то Пушоња. И сад као њима добро па су уз власт.Шта све сатрап Миле није у стању да купи пред изборе.Сваку шушу и биједу хвата за врат и нуди ли нуди.Зато и има буџет од десет милиона марака.Да поткупљује пред изборе.Власт или пропаст питање је сад за Рудоњу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срећни са 2,5 повећања?

06.08.2018 19:10

Огледало садашњег времена и понашања моћника су на дјелу и у односу на пензионере. Њихова повећања су минорна и понижавајућа, самим тим што је мин пензија 180 км, брука с којом се није дичити.. Први папак је био пензионер Стеванчевић, који је бескорисан, изузев као један глас више за власт. Ова баба је можда видјела шансу, или да наслиједи Стеванчевића, или на мјесто Ракуља, који је прилично онемоћао?.. Промовише је Павић, коме ће можда постати десна рука, повести за собом многе недовољно свјесне и забуљене пензионере?.. Не треба игнорисати чињеницу да ова популација излази у највећем проценту на изборе, те да су међу првима на гласању...

Name

Мирослав

06.08.2018 12:03

Ма није битно које пресједник , одкуд неком право да у име толиког броја пен одлуци сам за коју било страну , па то је политика а бе борба за пензионера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

амадеус

06.08.2018 14:09

Ако је Илија Стеванчевић њихов представник у НС онда је све јасно....да тако стари могу бити толики полтрони и улизице који због тог што их је Додик довео на руб глади ,важно им повећавајући пензије 2% ....и то Стеванчевић прихвати ...онда је све јасно...сва та говна треба отјерати и поставити разборите људе који знају шта значи зарадити пензију, а не ове стухе и утваре....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјордје

06.08.2018 15:51

Није то никаква партија.Њих нико није изабрао.У Бијељини је птедсједник градског одбора добио пецат и он је сам партија.Тако је у цијелој регији.ДНС је савез без боје мириса и укуса.Ста су они урадили за Р.Српску?Ниста.Њихов је слоган "Ријец је ријец" али каква лазна необавезујуца искривљена итсл.Каква партија ПУП такав им је и савез са ДНС-ом.

Name

Скептик

06.08.2018 16:15

Тако је милева, ПУШОЊА И ЖУГА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

два

06.08.2018 20:08

Вјерна друга !

Name

Лука

06.08.2018 20:15

Вец сам неколико пута писао, а ево поновицу опет нека градјани који нису информисани, а посебно пензионери, знају: ПУП АПСОЛУТНО НИЈЕ ПРЕДСТАВНИК ПЕНЗИОНЕРА, ТО ЈЕ ЈЕДНА МАЛА ПОЛИТИЦКА ПАРТИЈА!!! Једини легитимни представник пензионера је Удрузење пензионера РС- е. Да ли се некоме свидја како ради и заступа пензионере, у овом контексту је мање битно..ово писем да сви једном схвате да је ово једна огромна превара пензионера, да имам моци забранио би им да у свом имену уопсте имају ријец "пензионер". Павиц, стари мудрац, 'навукао' ову Пусоњу, она усла у игру само ради своје лицне користи и то је то. Молим вас, драги пензионери, не насједајте на ову превару, гласајте , за кога хоцете, али за ове тзв. уједињене, ни слуцајно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мр x

23.06.2020 23:40

Ми смо темпераментан народ, али ако ћемо поштено...ни Драшку, ни Игору Бањалука није нешто прво на што помисле кад се пробуде. Ајде да се не лажемо, обојица су каријеристи и та позиција им је само ставка у биографији! Битна функција сведена на ниво проточног бојлера. Не подржавам игора, али, људи...драшко комплетан програм гради на критици свега постојећег...не знам да сам чуо икакву његову идеју или програм од њега. Шта ново доноси драшко-осим ентузијазма и младости? Али, будимо реални...зар град од 1/5 милиона душа нема да понуди бољег кандидата од њих двојице?

ОДГОВОРИТЕ