Pušonja legalni predsjednik PUP-a

Javnost Republike Srpske ovih dana je zbunjena različitim informacijama vezanim za Partiju Ujedinjenih penzionera.

Republika Srpska 06.08.2018 | 11:50
Pušonja legalni predsjednik PUP-a
Nakon što je Vinka Pušonja u ime te stranke potpisala sporazum sa predsjednikom DNS-a Markom Pavićem o saradnji na opštim izborima u oktobru, pojavile su se informacije da se bivši lider te partije Ilija Vujičić i dalje predstavlja kao predsjednik Partije ujedinjenih penzionera te da podržava kandidate Saveza za promjene.

Dilema je razriješena nakon što je u javnosti predstavljeno rješenje Osnovnog suda u Banjaluci od 11.6.2018. godine, kojim se potvrđuje da je Vinka Pušonja predsjednik i ovlašteno lice za zastupanje Partije ujedinjenih penzionera.



U istom rješenju stoji da se iz sudskog registra briše ime Ilije Vujičića koga su stranački organi prethodno razriješili funkcije predsjednika stranke.

(Bijeljinadanas)

Komentari / 14

Ostavite komentar
Name

Re

06.08.2018 10:30

Kome je bitan PUP i ova zena? Zena nema pojma o zivotu, ona se uvatila politike....i usla u savez sa DNS....Ovakvi ce vladati ako narod bude glup i ne podrzi Vukotu i SDS. Vidite da se i ove mini stranke grupisu, samo da SEKTA pobjedi. Strasno, sta rade ti metuzalemi politicki...Narode,penzioneri, omladino, ne nasjedajte na ovo...Ovi su sve unistili i sad se samo bore za svoju poziciju...Glasajte za Vukotu....

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

06.08.2018 13:22

ZA Vukotu i SDS

Name

Pokojna Mileva

06.08.2018 14:55

A zamjenik Žuga!?

Name

BANJA LUKA

06.08.2018 10:53

E bitango nepismena jesil se prodo e dabogda ti prokleto bilo.

ODGOVORITE
Name

Re Banja Luka

06.08.2018 13:10

U oktobru si ili VUKota ili papak!

Name

Партија сам ја

06.08.2018 12:02

Чуј пензионери и њихова партија,то само код нас има.Она као предсједник партије пензионера?Чуј само то Пушоња. И сад као њима добро па су уз власт.Шта све сатрап Миле није у стању да купи пред изборе.Сваку шушу и биједу хвата за врат и нуди ли нуди.Зато и има буџет од десет милиона марака.Да поткупљује пред изборе.Власт или пропаст питање је сад за Рудоњу.

ODGOVORITE
Name

Srećni sa 2,5 povećanja?

06.08.2018 19:10

Ogledalo sadašnjeg vremena i ponašanja moćnika su na djelu i u odnosu na penzionere. Njihova povećanja su minorna i ponižavajuća, samim tim što je min penzija 180 km, bruka s kojom se nije dičiti.. Prvi papak je bio penzioner Stevančević, koji je beskorisan, izuzev kao jedan glas više za vlast. Ova baba je možda vidjela šansu, ili da naslijedi Stevančevića, ili na mjesto Rakulja, koji je prilično onemoćao?.. Promoviše je Pavić, kome će možda postati desna ruka, povesti za sobom mnoge nedovoljno svjesne i zabuljene penzionere?.. Ne treba ignorisati činjenicu da ova populacija izlazi u najvećem procentu na izbore, te da su među prvima na glasanju...

Name

Miroslav

06.08.2018 12:03

Ma nije bitno koje presjednik , odkud nekom pravo da u ime tolikog broja pen odluci sam za koju bilo stranu , pa to je politika a be borba za penzionera.

ODGOVORITE
Name

amadeus

06.08.2018 14:09

Ako je Ilija Stevančević njihov predstavnik u NS onda je sve jasno....da tako stari mogu biti toliki poltroni i ulizice koji zbog tog što ih je Dodik doveo na rub gladi ,važno im povećavajući penzije 2% ....i to Stevančević prihvati ...onda je sve jasno...sva ta govna treba otjerati i postaviti razborite ljude koji znaju šta znači zaraditi penziju, a ne ove stuhe i utvare....

ODGOVORITE
Name

Djordje

06.08.2018 15:51

Nije to nikakva partija.Njih niko nije izabrao.U Bijeljini je ptedsjednik gradskog odbora dobio pecat i on je sam partija.Tako je u cijeloj regiji.DNS je savez bez boje mirisa i ukusa.Sta su oni uradili za R.Srpsku?Nista.Njihov je slogan "Rijec je rijec" ali kakva lazna neobavezujuca iskrivljena itsl.Kakva partija PUP takav im je i savez sa DNS-om.

Name

Skeptik

06.08.2018 16:15

Tako je mileva, PUŠONJA I ŽUGA!

ODGOVORITE
Name

dva

06.08.2018 20:08

Vjerna druga !

Name

Лука

06.08.2018 20:15

Vec sam nekoliko puta pisao, a evo ponovicu opet neka gradjani koji nisu informisani, a posebno penzioneri, znaju: PUP APSOLUTNO NIJE PREDSTAVNIK PENZIONERA, TO JE JEDNA MALA POLITICKA PARTIJA!!! Jedini legitimni predstavnik penzionera je Udruzenje penzionera RS- e. Da li se nekome svidja kako radi i zastupa penzionere, u ovom kontekstu je manje bitno..ovo pisem da svi jednom shvate da je ovo jedna ogromna prevara penzionera, da imam moci zabranio bi im da u svom imenu uopste imaju rijec "penzioner". Pavic, stari mudrac, 'navukao' ovu Pusonju, ona usla u igru samo radi svoje licne koristi i to je to. Molim vas, dragi penzioneri, ne nasjedajte na ovu prevaru, glasajte , za koga hocete, ali za ove tzv. ujedinjene, ni slucajno.

ODGOVORITE
Name

mr x

23.06.2020 23:40

Mi smo temperamentan narod, ali ako ćemo pošteno...ni Drašku, ni Igoru Banjaluka nije nešto prvo na što pomisle kad se probude. Ajde da se ne lažemo, obojica su karijeristi i ta pozicija im je samo stavka u biografiji! Bitna funkcija svedena na nivo protočnog bojlera. Ne podržavam igora, ali, ljudi...draško kompletan program gradi na kritici svega postojećeg...ne znam da sam čuo ikakvu njegovu ideju ili program od njega. Šta novo donosi draško-osim entuzijazma i mladosti? Ali, budimo realni...zar grad od 1/5 miliona duša nema da ponudi boljeg kandidata od njih dvojice?

ODGOVORITE