Филм о српском ватерполу? Српски Монти Пајтон!

Дејан Савић овако замишља филм о златним ватерполистима!

Остали спортови 12.08.2018 | 22:45
Филм о српском ватерполу? Српски Монти Пајтон!
Најбољи ватерполо тренер на свету, Дејан Савић, причао је за "Ало" о ватерполу, али се дотакао и тема као што је шоубизнис!

Савић је пасионирани љубитељ књига и филмова, а каже да телевизор не укључује, осим да би погледао спорт, филм или серију.

"Тренутно сам заокупљен биографијама, читао сам Стаљина, Наполеона, Марлона Бранда, Павла Вујисића, Зорана Радмиловића… Опсесија су ми и филмови, увек постоји нека ера када нечија кинематографија 'искочи', тренутно су то скандинавске земље, и са драмом и са комедијом. Увек су то Јапанци и Руси, стојим иза тога да не постоји ни лош француски филм. Амерички филм је у кризи због истрошености материјала, огледа се само у блокбастерима са 'Марвел' темом, и наравно, опчињени су само парама," рекао је он.

"Наш филм има добре идеје, али му недостају продукција и новац. Нисмо обрадили страдање нашег народа у Првом светском рату. Приказивање одређених серија у касним вечерњим сатиматакође је велика грешка. Српски народ заслужује представљање тог периода на много, много бољи начин него што је то урађено у последњих неколико година," рекао је он.

А да му се сада појави неки продуцент и каже – хајде да снимимо филм о златним ватерполистима?

"Знам да би то била озбиљна комедија, тачније црни хумор, нешто у стилу Монтија Пајтона. Причамо о изузетно озбиљно неозбиљним људима који праве невероватну атмосферу, који имају лудачку професионалност и дечачки осмех. Сваки излаз из тензије, напетости, катастрофалних тренинга, налазили смо у некој за*ебанцији, то су ствари које нас одржавају," рекао је он.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар