Непоновљви Жињак!

Одбио Монако јер жели да заврши каријеру у Тигресу! Монако је клуб који купује младе играче да би се развили и касније продали, попут Мбапеа или Лемара. Мислим да не би било добро да се вратим у Француску, ако то није Марсељ", рекао је искусни нападач.

Фудбал 03.08.2018 | 08:00
Непоновљви Жињак!
Андре Пјер Жињак је на лето 2015. године изненадио читаву Европу одлуком да као слободан играч потпише уговор са мексичким великаном Тигресом и тако одбије бројне озбиљне "зверке" са Старог континента.

Ипак, три године касније, апсолутно је јасно да је фрацуски нападач тада направио прави потез. Колико му је добро у Мексику говори и чињеница да је одлучио да у Тигресу оконча каријеру.

"Постојао је контакт, али Монако је клуб који купује младе играче да би се развили и касније продали, попут Мбапеа или Лемара. Мислим да не би било добро да се вратим у Француску, ако то није Марсељ", рекао јеЖињак.

Искусном голгетеру актуелни уговор истиче наредног лета, па се ускоро очекују преговори око потписивања новог.

"Нисам забринут, јер ако буде требало да обновим уговор, обновићу. Опуштен сам, концентрисан сам на своју игру и стартовао сам сезону врло добро", доао је Француз.

Жињак је постигао два гола у прва два кола мексичког првенства, а на досадашњих 146 мечева у дресу Тигреса постигао је 81 гол. Највише у првој сезони, када је чак 33 пута тресао противничке мреже.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар