Neponovljvi Žinjak!

Odbio Monako jer želi da završi karijeru u Tigresu! Monako je klub koji kupuje mlade igrače da bi se razvili i kasnije prodali, poput Mbapea ili Lemara. Mislim da ne bi bilo dobro da se vratim u Francusku, ako to nije Marselj", rekao je iskusni napadač.

Fudbal 03.08.2018 | 08:00
Neponovljvi Žinjak!
Andre Pjer Žinjak je na leto 2015. godine iznenadio čitavu Evropu odlukom da kao slobodan igrač potpiše ugovor sa meksičkim velikanom Tigresom i tako odbije brojne ozbiljne "zverke" sa Starog kontinenta.

Ipak, tri godine kasnije, apsolutno je jasno da je fracuski napadač tada napravio pravi potez. Koliko mu je dobro u Meksiku govori i činjenica da je odlučio da u Tigresu okonča karijeru.

"Postojao je kontakt, ali Monako je klub koji kupuje mlade igrače da bi se razvili i kasnije prodali, poput Mbapea ili Lemara. Mislim da ne bi bilo dobro da se vratim u Francusku, ako to nije Marselj", rekao jeŽinjak.

Iskusnom golgeteru aktuelni ugovor ističe narednog leta, pa se uskoro očekuju pregovori oko potpisivanja novog.

"Nisam zabrinut, jer ako bude trebalo da obnovim ugovor, obnoviću. Opušten sam, koncentrisan sam na svoju igru i startovao sam sezonu vrlo dobro", doao je Francuz.

Žinjak je postigao dva gola u prva dva kola meksičkog prvenstva, a na dosadašnjih 146 mečeva u dresu Tigresa postigao je 81 gol. Najviše u prvoj sezoni, kada je čak 33 puta tresao protivničke mreže.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar