Џикићу повјерење - води Будућност у Евролиги!

Тренер кошаркаша Будућности Александар Џикић остаје на клупи тог клуба, саопштено је из Подгорице.  Џикић у Будућности до 2020. године.  Српски стручњак потписао је уговор са шампионом АБА лиге на још две сезоне. Стиже бивши помоћник Душана Ивковића.

Кошарка 01.08.2018 | 11:30
Џикићу повјерење - води Будућност у Евролиги!
Актуелни шампион АБА лиге и некадашњи тренер Партизана договорили су сарадњу на две године.

Џикић је на клупу подгоричког клуба сео на почетку прошле сезоне и водио је тим до титуле у АБА лиги и пласмана у Евролигу.

Новост у односу на прошлу сезону је да је Џикићев стручни штаб јачи за Ђорђа Аџића, српског тренера који је био помоћник Душану Ивковићу и на клупи репрезентације и у Анадолу Ефесу. 

После освајања АБА лиге и повратка клуба из "Мораче" у Евролигу, српски тренер и представници клуба сели су за сто и договорили наставак успешне сарадње.

"Нашу екипу ће и наредне сезоне водити Александар Џикић, који је данас потписао уговор са нашим клубом за наредне две године", саопштила је Будућност у уторак.

Екипа из Подгорице озбиљно се спрема за учешће у елитном кошаркашком такмичењу, пошто су клуб до сад појачали Коти Кларк, Едвин Џексон, Ерл Клар и Ерон Крафт, док су уговоре продужили Немања Гордић, Никола Ивановић и Филип Баровић.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар