Džikiću povjerenje - vodi Budućnost u Evroligi!

Trener košarkaša Budućnosti Aleksandar Džikić ostaje na klupi tog kluba, saopšteno je iz Podgorice.  Džikić u Budućnosti do 2020. godine.  Srpski stručnjak potpisao je ugovor sa šampionom ABA lige na još dve sezone. Stiže bivši pomoćnik Dušana Ivkovića.

Košarka 01.08.2018 | 11:30
Džikiću povjerenje - vodi Budućnost u Evroligi!
Aktuelni šampion ABA lige i nekadašnji trener Partizana dogovorili su saradnju na dve godine.

Džikić je na klupu podgoričkog kluba seo na početku prošle sezone i vodio je tim do titule u ABA ligi i plasmana u Evroligu.

Novost u odnosu na prošlu sezonu je da je Džikićev stručni štab jači za Đorđa Adžića, srpskog trenera koji je bio pomoćnik Dušanu Ivkoviću i na klupi reprezentacije i u Anadolu Efesu. 

Posle osvajanja ABA lige i povratka kluba iz "Morače" u Evroligu, srpski trener i predstavnici kluba seli su za sto i dogovorili nastavak uspešne saradnje.

"Našu ekipu će i naredne sezone voditi Aleksandar Džikić, koji je danas potpisao ugovor sa našim klubom za naredne dve godine", saopštila je Budućnost u utorak.

Ekipa iz Podgorice ozbiljno se sprema za učešće u elitnom košarkaškom takmičenju, pošto su klub do sad pojačali Koti Klark, Edvin Džekson, Erl Klar i Eron Kraft, dok su ugovore produžili Nemanja Gordić, Nikola Ivanović i Filip Barović.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar