Халид Муслимовић истукао дјевојку

Халид Муслимовић, познати певач народне музике, саслушан је у полицији због сумње да је нанео повреде 45-годишњој жени, а потом јој запретио да ће је ”појести мрак”.

Забава 31.07.2018 | 10:13
Халид Муслимовић истукао дјевојку
Како је потврђено ”Новостима” истрага је покренута након што је Соња Б. (45) пријавила полицији да ју је Муслимовић напао 27. јула између два и три часа у Козарцу, код Приједора, док су се аутомобилом возили за Бањалуку, где она станује.

- Жена је пријавила да ју је Муслимовић након вербалне препирке напао и више пута изударао по лицу и телу. У пријави се наводи да ју је по доласку у Бањалуку избацио из аута и када му је рекла да ће га пријавити полицији Муслимовић је потпуно одлепео и запретио јој да с њим не сме да се игра, да ће ”возати у гепеку”, те да ће ју ”појести мрак” - рекао је извор из полиције.

Портпарол ПУ Бањалука Марија Маркановић потврдила је да је пријава запримљена.

- Полицијски службеници поступили су по пријави и испитали су лице Х. М. (57) из Приједора. Након комплетирања предмета против њега ће бити достављен извештај Окружном јавном тужилаштву у Бањалуци - рекла је Маркановић.

Како сазнајемо Муслимовићу се на терет ставља да је починио кривична дела наношење телесних повреда, те угрожавање сигурности.

Новости
фото:интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

W

31.07.2018 09:11

Не може ОНО - "нако"!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Виктор

31.07.2018 21:42

Нема пара,нема пријатеља,нема пјесме,а сад проблеми

ОДГОВОРИТЕ