Незгода на излазу из Бијељине

Једна особа повријеђена је у саобраћајној незгоди која се догодила данас око 10. 20 часова на кружном току на излазу из Бијељине према Угљевику.

Република Српска 29.07.2018 | 10:58
Незгода на излазу из Бијељине
На мјесто незгоде одмах је изашла екипа Хитне помоћи Дома здравља Бијељина, а повријеђена особа је превезена у Ургентни блок бијељинске болнице Свети врачеви.



У незгоди су учествовала два аутомобила од којих један марке "рено".



Незванично, до незгоде је дошло због непажње и непоштовања саобраћајних правила - првенство пролаза.

У овом дијелу града дошло је до обуставе саобраћаја до завршетка увиђаја који су обавили припадници ПУ Бијељина.

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Директ

29.07.2018 20:13

Крузни ток? Нисам ни сумњао. То је оно сто ја тврдим да, у условима у којим ниједан град у РС и БиХ нема висе од милион становника, не да од тога нема користи, вец и стете с обзиром на то да ми немамо велику колицину саобрацаја коју треба контролисати као да смо Нови Сад, Београд или неки јос веци град. У насим условима, крузни токови само праве гузве и збуњују људе. Ево један примјер у Брцком, код Меркатора, гузва к'о на Сремској Раци. То је укратко крузни ток у насим условима. Ницему не слузи, цак и угрозава зивоте! Немано ми велике средине па да нам требају крузни токови. Цуди ме да нико није питао експерте за ово. Власт не сљиви народ, а оцигледно не сљиви ни експерте. Власт гради путеве, а да притом услови за пословање, инвестиције и уопсте пословање су, упркос неким побољсањима, најгори у Европи и сире јер ни Европа не спава. Док ми направимо један корак напријед и притом неколико корака уназад, они направе неколико корака напред тако да ми од лосих постанемо јос гор, сто знаци да неупоредиво висе треба наса власт да се труди да би то дало неке видљиве и опипљиве резултате. Није само довољно реци "ето повецали смо вам плате и пензије за 2-3 посто". Права вијест би била да су повецане за 20-30 посто док 2-3 посто је безнацсјна статистика, горе-доле сто је специфицно за кризна времена, не и за излазак из рецесије. Пољаци су изасли из рецесије, док ми јос нисмо ма ста неко говорио, а највјероватније и нецемо цим паре тросимо у непотребне ствари, као и сваки распикуца који не зна ста це са парама па их процерда и јос се притом и задузи за толико колико је процердао. Воде нас људи без смисла за логику, нецу реци људи без мозга, мада вјерујем да и тога има. Људи без логике и људи без визије су најопаснији људи када је у питању водјење дрзаве. Овој власти једина визија је телевизија. Они знају само језик сарлатанства. Постали су као ТВ пророцице. "Видим ти свијетлу будуцност". И ја видим да из сиротиње идем у јос вецу сиротињу која поспјесује тудју будуцност. Ја код овог резима видим само да они боље зиве јер из насег дзепа иду наае паре у њихов дзеп за њихове лудорије о насем троску. Ту прогреса нема за вецине вец само преливање из супљег у прwзно. Без привреде дзабе нам путеви, дзабе нам крузни токови, дзабе нам заобилазнице, дзабе нам све. Неко то мора да плати, а пара нема, као ни нових кредита од стране ММФ-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гујан

30.07.2018 20:22

Рече ли доцо? Двије ујутро и двије навече!