Ништа од повратка у Реал, Хамес жели ЛШ са Бајерном!

„Имамо изузетно хомогену екипу и тим са којим је све могуће“, каже Колумбијац.

Фудбал 31.07.2018 | 11:00
Ништа од повратка у Реал, Хамес жели ЛШ са Бајерном!
Од најављиваног повратка Хамеса Родригеза у Реал Мадрид овог лета по свему судећи неће бити ништа. Тако се барем може наслутити по изјвама сјајног колумбијског везисте, који је јасно поручио да су његове амбиције искључиво везане само за Бајерн.

Новопечени стратег Краљевског клуба, Ђулен Лопетеги, имао је велику жељу да Родригеза врати пре времена из Минхена, али то му очигледно неће поћи за руком. Хамес је у Бајерну од прошлог лета на двогодишњој позајмици.

"Осећам се веома задовољно када се осврнем на прву годину са Бајерном, али желим да освојим више титула и подигнем квалитет тима. Имамо изузетно хомогену екипу и тим са којим је све могуће. Стварно желим да освојим Лигу шампиона са Бејерном", рекао је Родригез.

Колумбијац не одбацује могућност останка у редовима немачког великана и након истека позајмице.

"Знам да постоји много гласина око одласка, али ја сам срећан у Минхену и размишљам само о Бајерну. Могу добро да замислим дужи останак у Михнену. Бајерн је велики клуб и пружио ми је поверење прошле сезоне", рекао је Родригез.

Баварди сутра играју трећи меч на Интернационалном купу шампиона. Овога пута против енглеског шампиона Манчестер Ситија, али Хамес неће бити у конкуренцији за тим, с обзиром да је тек завршио одмор.

"Родригез се јуче придружио тиму и неће играти у сутра. Он је играч који је доста напредовао, врло сам срећан због њега и мислим да ћу бити врло задовољан његовом игром", рекао је Нико Ковач.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар