Ništa od povratka u Real, Hames želi LŠ sa Bajernom!

„Imamo izuzetno homogenu ekipu i tim sa kojim je sve moguće“, kaže Kolumbijac.

Fudbal 31.07.2018 | 11:00
Ništa od povratka u Real, Hames želi LŠ sa Bajernom!
Od najavljivanog povratka Hamesa Rodrigeza u Real Madrid ovog leta po svemu sudeći neće biti ništa. Tako se barem može naslutiti po izjvama sjajnog kolumbijskog veziste, koji je jasno poručio da su njegove ambicije isključivo vezane samo za Bajern.

Novopečeni strateg Kraljevskog kluba, Đulen Lopetegi, imao je veliku želju da Rodrigeza vrati pre vremena iz Minhena, ali to mu očigledno neće poći za rukom. Hames je u Bajernu od prošlog leta na dvogodišnjoj pozajmici.

"Osećam se veoma zadovoljno kada se osvrnem na prvu godinu sa Bajernom, ali želim da osvojim više titula i podignem kvalitet tima. Imamo izuzetno homogenu ekipu i tim sa kojim je sve moguće. Stvarno želim da osvojim Ligu šampiona sa Bejernom", rekao je Rodrigez.

Kolumbijac ne odbacuje mogućnost ostanka u redovima nemačkog velikana i nakon isteka pozajmice.

"Znam da postoji mnogo glasina oko odlaska, ali ja sam srećan u Minhenu i razmišljam samo o Bajernu. Mogu dobro da zamislim duži ostanak u Mihnenu. Bajern je veliki klub i pružio mi je poverenje prošle sezone", rekao je Rodrigez.

Bavardi sutra igraju treći meč na Internacionalnom kupu šampiona. Ovoga puta protiv engleskog šampiona Mančester Sitija, ali Hames neće biti u konkurenciji za tim, s obzirom da je tek završio odmor.

"Rodrigez se juče pridružio timu i neće igrati u sutra. On je igrač koji je dosta napredovao, vrlo sam srećan zbog njega i mislim da ću biti vrlo zadovoljan njegovom igrom", rekao je Niko Kovač.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar