Инзаги о Сергеју и појачањима...

Желим да остане, он је играч који мења утакмице! Бадељ и Кореа ће аутоматски подићи квалитет екипе.

Фудбал 30.07.2018 | 23:45
Инзаги о Сергеју и појачањима...
Време полако пролази и сужавају се опције а Сергеја Милинковић Савића да направи велики трамсфер у неки од најјачих европских клубова. Иако се у једном тренутку скоро сваки клуб из европске елте интересовао за њега, он је и даље у Лацио и још нису започети званични преговори ни са једном од заинтересованих страна.

Јувентус и Челси се последњих дана помињу као кандидати за куповину Сергеја, али још нису доставили званичну понуду. Један човек је посбено срећан због тога - Симоне Инзаги.

„Сведоци смо бројних гласина о Милинковић Савићу, али је он врло миран што се тога тиче... Његов останак би био од огромне важности за нас, али све је могуће док траје прелазни рок. Разговарао сам са њим и са људима у клубу“, каже Инзаги.

Тренер Лација би био одушевљен ако Србин остане у Риму јер га сматра кључним фудбалером за Лацио.

„Сергеј ми је рекао да жели да се прикључи припремама два дана пре предвиђеног рока. Одговорио сам му да настави са одмором по плану и да нам се прикључи у понедељак после лекарских прегледа. Он је један од оних играча који решавају утакмице. Када видите како су се појачали наши конкуренти, за нас би његов останак био од кључне важности како бисмо остали на нивоу на којем смо били претходне две године. Надам се да ће Сергеј остати. Ако оде, онда ћемо у разговору са људима у клубу потражити замену. Али тренутно нисмо у тој врсти проблема...“

Инзаги је потврдио и трансфере Милана Бадеља који долази као слободан играч и Хоакина Корее који је Севиљи плаћен 16.000.000 евра. Још раније је као замена
за Де Фраја дошао Франческо Аћерби из Сасуола.

„Задовољан сам урађеним. Довели смо важне играче који нам одмах могу бити од помоћи и који ће нам донети енергију када је то неопходно. То је оно што нам је недостајало у последње две године. Бадељ је веома користан играч и квалитетом ће подићи екипу. Кореа је стигао на позицију Фелипеа Андерсона и веома сам задовољан због тога. И Аћерби ме је одушевио. Добро се уклопио и мислим да ће бити дуго са нама“.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар