Српски голман напустио Вардар, јер није могао да смрша!

Српски голман Страхиња Милић напустио је скопски Вардар, јер није успео да испуни захтев стучног штаба да пре почетка сезоне смрша, пренели су локални медији.

Остали спортови 27.07.2018 | 14:15
Српски голман напустио Вардар, јер није могао да смрша!
Спортски портали наводе да је два дана након почетка припрема за ову такмичарску сезону Милић са Вардаром споразумно прекинуо сарадњу, јер је клуб хтео да му смањи плату због прекомерне тежине.

Та информација још није потврђена од македонског рукометног шампиона, али је у изјави неким спортским порталима то потврдио Милић. 

"У току лета требало је да смањим тежину, али нисам успео у томе, па су хтели да ми смање плату. Клуб ми је понудио нови договор који није био прихватљив за мене и одлучили смо да се разиђемо. Мислим да је тако најбоље после свих ових година квалитетне сарање“, рекао је Милић за "Спормедија". 

Портал "Екипа" наводи да ће, према најавама, већ у петак бити озваничено "споразумно" раскидање уговора Вардара и Милића.

Након информације да Милић одлази из Вардара, према Екипи, појавиле су секулације да ће каријеру продужити у Нишу у Железничару "под палицом" Веселина Вујовића. 

Српски голман, који је у Вардар дошао 2012. из Партизана, требало је у својој седмој сезони у скопском клубу преузме место првог голмана након што је отишао Арпад Штербик. 

Према македонским спортским порталима, ово није први пут да популарни Џамбо има проблеме са тежином. Претходно га је тадашњи тренер Раул Гонзалес суспендовао пред почетак сезоне 2014/15, али је Милић након тога смршао двадесетак килограма. 

Македонски шампион Вардар остао је сада само са једним голманом, српским репрезентативцем Дејаном Милосављевим, који је пре неколико дана потписао трогодишњи уговор.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар