Дејан Савић: Не волим ове паузе, волим тензију!

Ватерполисти Србије имају три дана одмора пред одлучујућу битку (битке) на Европском првенству у Барселони. "Сунце данас није сметало", кажу "делфини".

Остали спортови 20.07.2018 | 16:30
Дејан Савић: Не волим ове паузе, волим тензију!
Чекамо уторак, 24. јул и четвртфиналу утакмицу са Мађарском (требало би да се догоди чудо да Мађари не буду први ривал у нокаут фази). Ватерполо класик.

А до дана пуна три дана одмора за ватерполо репрезентацију Србије, која је данас рутински, убедљивом победом над Словачком (13:5) завршила очекивани посао у групи, заузевши прву позицију.

Међутим, ватерполисти Србије не треба да се превише радују и мисле да ће у туристичке обиласке Барселоне. Неће им допустити њихов селектор.

"Било је осцилација, али идемо даље. Знам да многи воле три дана паузе, али ја не спадам у такве тренере. Волим тензију и мораћу да нађем начин за њу, и по свему судећи биће то кроз пет јаких тренинга. О следећем ривалу ћемо причати када дође време", рекао је Дејан Савић после победе над Словачком.

Оно што је ватерполистима највише сметало у претходном мечу 2. кола против Руса (осим, наравно, самих Руса, јаких, жилавих) било је сунце које је им је ишло у очи.

"Срећа је да сунце није било јако као у мечу са Русијом. Тада две четвртине нисмо могли да гледамо. Задовољан сам. Сви се добро осећамо, боље него у прва два сусрета. Дижемо се, делујемо боље и верујем да ћемо следећег ривала спремни да дочекамо", оцена је Саве Ранђеловића.

Голман Гојко Пијетловић се надовезао: "Било је тврђе него што смо мислили. Пробали смо неке акције... ову паузу морамо за мадјаре да искористимо на прави начин. Првенство тек почиње. Сунце није сметало, како нама, тако и њима и немамо право да се жалимо".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар